Драган Симовић: У Дану Сварога


На Светој земљи Хелма, а то је данашња Србија, постојало је, од Праискони, а по предању ведсрбских белих ура, дванаест звезданих храмова.

Ја сам, до сада, кроз своје увиде у Акаши открио седам: на Авали, Звездари, Ртњу, Мирочу, Старој планини, Голији и Радану.

Винчанска, Лепенска и Топличка култура – то су називи за једну те исту културу високе расе Белих Срба, чији су творци, преносиоци и чувари били бели ури.

У Дану Сварога откривају се све оне битне и суште тајне које су у Ноћи Сварога германски црни жреци, под покровитељством Ватикана и паразитско-рептилских владара у сенци, на све могуће начине покушавали да скрију од нас, да нас преуме, да нам затру сећање и памћење, да нам пониште културу, историју, предање, митове, бајке, песништво, знања и духовност.

И у овом Дану Сварога још увек црни германски жреци, илити рептилски самозвани историчари и повесничари, покушавају на разне, потуљене и лукаве начине, да скрену нашу позорност од битног и суштог; да замагле наше стваралачке и духовне видике, те да нас одврате од истине и правога пута.

У последње време, лукави и подмукли ватиканско-германски мисионари, нашу ведсрбску Винчанску-Лепенску-Топличку културу покушавају да преиначе у некакву Подунавску културу, те да стваралачку и духовну битност и суштост нас, Белих Срба, посве обесмисле и обезвреде.

Но, то им, у Дану Сварога, неће поћи за руком, будући да смо открили сву подмуклост, сва лукавства, сва злодела ове вештачки створене германске расе која је у Ноћи Сварога, преко ватиканско-рептилских војски, владала Европом и Светом.

Сви историчари бечко-берлинске школе, илити ватиканско-германске школе, ма где год се налазили и ма којему год народу припадали, јесу хазаро-кршћански инквизитори који су, од рептилских владара из сенке, задужени за спровођење србоцида, на свим пољима и ступњевима, од биолошког до културног и духовног.

У Дану Сварога, када паразити и рептили губе све моћи, рађа се на Мидгарду и у Васељени нова култура и нова духовност високе расе Белих Срба.

Никакви ватиканци, никакви хазаро-кршћани, никакви Германи илити Англи тај космички и божански процес неће моћи да осујете.

(На Истеру, светој реци белих ура, месеца грудена-студеног, дана једанаестог, 7526.)

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s