Драган Симовић: Творчева Будност и Стварност Стварања


ИЗ ОНОСТРАНЕ ПОЕТИКЕ ВИЛЕЊАКА СА ЗВЕЗДАНОМ ЛИРОМ

 

Ми нисмо будни, све док не можемо да видимо и осетимо Творчеву Будност и Стварност Стварања.

Када повежемо Свесност са Свешћу Будности и Стварања, и када можемо јасно да видимо и сазерцавамо како у Овостраном тако и у Оностраном, тек тада бивамо будни.

До тада, ми живимо у Тамном вилајету, у Зони сумрака, у Свету закривљених наспрамних огледала, где нам се одраз из огледала – баш као да се налазимо у соби са зидовима од огледала – представља као Стварност.

Оно што ми сада називамо будношћу, то је чиста илузија, варка и опсена.

Ми само умишљамо, ми само имамо илузију да смо будни, док, у суштини, ми и даље спавамо у лажној будности.

У огромне већине људи скоро да нема никакве разлике између спавања и будности.

Огромна већина људи проживи свој задат живот у спавајућем или полу-спавајућем стању сужене свесности, никада не докучивши Творчеву Свест, Творчеву Будност Стварања.

Бити будан, значи јасно видети и још јасније знати!

Видети и с ову и с ону страну Великог Обзорја Стварања и Догађања.

Тамне силе су створиле лажан Свет на Мидгарду, као и лажан Сунчев систем у лажном Свемиру у којему се налази Мидгард.

И Свет и Свемир смештени су у Простору закривљених наспрамних огледала, и та огледала се непрестанце врте попут исполинског космичког калеидоскопа, дочаравајући нам, кроз покретне а лажне слике огледала, кроз омају и опсену, Творчеву Стварност Стварања.

(Овде вам песнички језгровито описах оно што видех, осетих и познах на својим вилењачким оностраним пропутовањима, а ви сада сами наставите да трагате и истражујете, будући да све мање времена имам за исцрпнија, темељнија и обимнија писанија. Кад будете имали оволико година колико ја тренутно имам, тада ћете разумети зашто вам ово рекох.)

 

 

 

Advertisements

2 comments

 1. radmila

  Благодарим, Песниче ! Благодарим Вилењаче са звезданом лиром! Читам слушам, гледам, осећам и миришем твоје Записе из оностране поетике са оностраних путовања♥♥♥… И ,гле чуда чудесног!!! Рашчињавају се чини у мојој глави… сене и опсене се расплињују као мехур од сапунице…Реч твоја као самурајско сечиво сече обмане…све ми је одмах јасно…♥ ко на длану видљиво…Слава ЈезикуВедСрбском којим збориш тако да је све савршено јасно и појмљиво♥ Срећна ли је моја душа што тај С в е т и Б о ж а н с к и Ј е з и к разуме ♥ Благодарим ♥♥♥

 2. Соко

  О Песниче драги и песниче врли , Творчев посланиче, који кроз тебе и преко тебе покушава да освести и осветли овај духовни и душевни мрак који је поробио и утамничио свеколико Србство . Успеха ће бити сигурно, али код веома малог броја Срба односно Белих Срба, који неће пасти под утицај искривљених огледала и изопаченог учења, путем „великог брата, фарме , парова, курсаџија “ и остале мудре и савремене науке, која је постала опијум и духовна и душевна храна за обезглавњене србске душе .
  Савремена рептилија и западни људождери смислили су ове магичне и опојне дроге које су далеко опасније и делотворније од марихуане, хероина, хашиша и осталих !
  О правој и божанској будности овде и сада, нема ни говора, осим код малог браја Белих Срба . Будност и освешћеност своди се управо на то зло којим су такозвани срби омађијани и без чега више не могу.
  Сада свакоме може бити јасно да ће Тарабићи бити у праву, када кажу да ће после страшног погрома Срба остати за под једну шљиву а то ће бити Бели Срби.

  С Богом да сте Бели Срби !

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s