Песнички надахнут коментар Сокола са Велебита: Белих Срба ће остати за под једну шљиву


 1. О Песниче драги и песниче врли, Творчев посланиче, који кроз тебе и преко тебе покушава да освести и осветли овај духовни и душевни мрак који је поробио и утамничио свеколико Србство. Успеха ће бити сигурно, али код веома малог броја Срба односно Белих Срба, који неће пасти под утицај искривљених огледала и изопаченог учења, путем „великог брата, фарме , парова, курсаџија“ и остале мудре и савремене науке, која је постала опијум и духовна и душевна храна за обезглавњене србске душе.
  Савремена рептилија и западни људождери смислили су ове магичне и опојне дроге које су далеко опасније и делотворније од марихуане, хероина, хашиша и осталих!
  О правој и божанској будности овде и сада, нема ни говора, осим код малог браја Белих Срба. Будност и освешћеност своди се управо на то зло којим су такозвани срби омађијани и без чега више не могу.
  Сада свакоме може бити јасно да ће Тарабићи бити у праву, када кажу да ће после страшног погрома, Срба остати за под једну шљиву, а то ће бити Бели Срби.

  С Богом да сте Бели Срби!

 

Advertisements

One comment

 1. Мирослав Поповић

  Соколе сиви са Велебита, немој да бринеш, видим оптимиста си. Ал’ стати под једну шљиву не мора да значи под дрво (крошњу) шљиве. Може стати под симболом шљиве, да кажемо, много више Белих Срба.
  У здрављу ти мени био.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s