Николај Левашов и „НИБИРУ“


 

 

У октобру 2003. године, у близини наше планете требало је да прође небеско тело које је у митовима и легендама познато под називом „Немезис“ и „Звезда смрти“, а у „научним“ круговима под називом – „Планета X“. Немезис је била друга, неутронска звезда нашег соларног система, а пролази поред Земље сваких 3.600. г, и прате је тешке катастрофе детаљно описане у одговарајућим „митовима“ и „легендама“.

Следећи сусрет је требао да доведе 2003. године до губитка земљине атмосфере, па чак, можда, и до експлозије наше звезде – сунца. Ова информација није резултат нечије фантазије, и долази директно из „научне заједнице“. Ова информација је отворена, али није објављена да би се избегла бесмислена паника. Због тога је, информација о предстојећој катастрофи, мада ретко, објављивана у западним медијима. Међутим, ми смо свесни, да се ни 2003. г. ни касније, није догодила било каква планетарна катастрофа.

Академик Николај Левашов је био у стању да скрене „Звезду смрти“ из своје орбите.   Да би доказали ту чињеницу нећемо имати потешкоћа: 2003. година је прошла, а сви смо живи и здрави, односно, Планета X (Немезис) “ је прошла“! Остаје да се уверимо да је ризик од приближавања овог небеског тела заиста постојао.

Овде ћемо то да урадимо. Ево како је описао приближавање, „Звезде смрти“ Земљи академик Николај Левашов у чланку „Коме је и зашто је потребна тамница „тамне „материје …“ (децембар 2006):   „…

Чињеница је да се заиста приближавало Земљи космичко тело, које је познато под називом Планета X у научним круговима. У митовима и легендама то небеско тело називају Немезис, Планетом Смрти, а научници верују да је смрт диносауруса произишла пре много милиона година због чињенице да је то небеско тело тада прошло опасно близу Земље. У овом тренутку, према прорачунима астронома, планета-X је требала да се приближи тако близу Земљи да је то морало да доведе до губитка атмосфере наше планете.

Али то није све. Гравитациони утицај планете X на наше Сунце, био би толико јак да би то довело до наглог пораста сунчеве активности, које би веома брзо расло, а научници који проучавају Сунце, почели су да говоре о могућности да ће наше Сунце постати супернова, или, барем, мини нова, што је објављено у неколико научних часописа, а о чему нису журили да информишу медије, како не би изазвали панику.

Чињеница је да би експлозија супернове одмах убила сав живот на Земљи, а соларни систем би се, барем, у великој мери променио! Ако би Сунце постало мини нова, последице за соларни систем не би биле толико озбиљне, али за живот на Земљи, оне би биле катастрофалне.

Сунце би „засијало“ неколико милиона пута јаче него обично, а то би довело одмах до кључања и испаравања океана и мора на осветљеним површинама планете….. да настављам да објашњавам вероватно нема смисла и тако је све јасно. И све то, су налази научника, који су дали одговарајуће закључке. Узгред,  ко жели може сам да   „копа“  и нађе ове научне публикације. И то би био сасвим реалан, а не библијски „крај света“, који су научници очекивали у октобру 2003. године! .. “ 

Чланак из Вашингтон Поста, децембра 1983.гпдине

„… Примећена је чињеница, да НАСА данас енергично негира постојање Нибируа. Посебно се тиме бавио Давид Морисон – виши истраживач Института за Астробиологију НАСА (Наса Астробиолошки Институт), који је у току 10 година одговарао на питања на сајту НАСА – као, није је било ни 2003. ни 2012. г. а открили су је 1983. године, амерички астрономи Томас ван Фландернс и Ричард Харингтон. О њој су писали у децембру 1983. Вашингтон Пост и монтреалска Газете, у септембру 1984 – US News World Report  и у октобру 1999. – Британски  Економист (The Economist.). Бука је затим порасла у галаму. 2001. године, о планети X су одмах пријавиле три обсерваторије – из Јужне Америке, Швајцарске и Сједињених Америчких Држава. Касније су у свету говорили о „Проблему 2003“. И ево шта су говорили и шта су описивали:    

 

Чланак у монтреалској Газете, децембар 1983. године

„Ако она прође између нас и Сунца, Земља успорава своју ротацију и зауставља се на неколико дана. На једној страни Земље наступа дуг дан, на другој страни Земље – ноћ. Приморана да се „прилагоди“ моћном магнетном и гравитационом пољу Нибируа, наша мала планета се нагиње у страну за 1/4 круга – под дејством силе инерције земљина кора и воде океана ће почети да се крећу. Слојеви литосфере ће почети да пуцају и падају један на други, из дубине земље излиће се фонтане лаве. Гигантски таласи висина од 30-40м ће се излити на копна. Лед на половима, који ће се наћи у тропским пределима, веома брзо ће се топити, а након две године ниво воде ће порасти за 200 метара … „(Николај Шаповалов, I №10, 2003) ...“    

 

Чланак у САД у US News World Report, септембра 1984.год.

 А ево, информација из писма Николаја Левашова, написаног 2002. године Татјани Черкасовој, која је објавила интервју са њим у новинама „Панорама“, који је објављен у Лос Анђелесу. Тамо постоје интересантне информације о „Звезди смрти“ и обећање да ће спречити катастрофу

 

Чланак –  британски  The Economist, октобар 1999. године

„Желео бих да вам скренем пажњу на следеће. Астрономи, астрофизичари широм света говоре о доласку великог астероида до Земље, у мају 2003. г. кога називају Црна Планета, Звезда Смрти.  

Она (Звезда Смрти) мора проћи врло близу Земље и изазвати планетарну катастрофу. Ово се већ дешавало у прошлости, а више пута је довело до пропасти цивилизација, враћало човека у стање дивљаштва. Прорачуни астронома у овом тренутку су веома прецизни. Дакле, ја ћу покушати да променим путању планете, да би се избегла планетарна катастрофа. Да ли је то добро или лоше?! Надам се да је добро. Дакле, ако се у мају наредне године ништа не деси, за мене ће то бити довољно, без обзира, независно од тога, какво „објашњење“ ће дати  „научници“. Зар је то и битно?! По мом мишљењу –  није. А по вашем мишљењу? .. „    

Орбита „Звезде Смрти“ је приказана на швајцарској новчаници.

А даље – још један мали део из чланка Елене Љубимове „Николај Левашов – патриота Русије и света„:  

„… Проблем је почео да се заташкава већ тада, јер да спрече будућу катастрофу ни светски лидери ни стручњаци нису били у стању.

Али након тога, што је она спречена од стране једног човека – Николаја Левашова, и даље се по том питању ћутало, а сада се чак и негира да је такав проблем икада постојао у природи.

Али, постоји један врло занимљив податак, „Непостојећа“ планета је још увек приказана на швајцарском франку … “   На тај начин, тај задатак, да је Николај Левашов био у стању да заустави „Звезду Смрти“ и спаси Земљу од сигурне катастрофе, може се сматрати успешно завршеним  и чињеница да смо сви још увек живи, није спорна. Што се тиче ауторства тог дела, не постоје варијанте, осим осим оне о којој је говорио Николај Левашов – ни Господ Бог није потписао ову акцију, ни ванземаљци нису виђени, ни локални преваранти који воле да се ките туђом славом такође ћуте, све до сада.

Дакле, остаје само да се још једном захвалимо Светлом Јерарху Николају Викторовичу Левашову за оно што је 2003. године учинио и очигледно спасио планету и цивилизацију од сигурне смрти.

Разумни људи га никада неће заборавити! 

 

   Избор и прирема текста – Душан Ми·- 2016.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s