Драган Симовић: Ватиканско-атлантистички клонови владају Србством и Србијом


ВИЗИЈЕ И УВИДИ ВИЛЕЊАКА СА ЗВЕЗДАНОМ ЛИРОМ

У последњих стотину година Србијом не владају расни Срби, већ ватиканско-атлантистички клонови.

Ватиканско-атлантистичка лабораторија је, још пре Берлинског конгреса, открила и прочитала (дешифровала) – преко језуитских тајних служби – србски генетски и светлосни запис, да би, већ почетком двадесетог века, почела са производњом србских клонова, стварајући тако лажну србску политичку и културну елиту.

Скоро сви србски политичари, више од једнога столећа, долазе из те ватиканско-атлантистичке лабораторије.

Ако се неким чудом и догоди, да уместо клона, на кључно место дође неки расни Србин, убрзо ће, на овај или онај начин, бити макнут са тог места.

Будући да је србски народ, непрестаним економским уценама и притисцима са Запада, које трају скоро два века,  осиромашен и ојађен – а уз то, пропагандном језуитско-атлантистичком машинеријом умно и духовно поробљен – те да, у таквом стању сужене свести, није ни кадар да препозна, да Србијом, уместо расних Срба, владају клонирани, лажни срби, наши врази и душмани немилосрдно, без икаквих обзира, сатиру и затиру све што је расно Србско.

Јер, да нису ватиканско-атлантистички клонови, онда се „наши“ политичари, „наши“ владари не би тако снисходљиво грлили и љубили са нашим заклетим душманима и крвницима, проглашавајући их за највеће пријатеље и добротворе србског народа.

Србији и Србству нема никаквог напретка и бољитка све док се не ослободимо ватиканско-атлантистичких клонова у политици, образовању, култури, уметности и духовности!

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s