Евгений Евгеньевич Тамчишин:РУНЕ. ПИСМЕНОСТ РАСЕ (6)


Руне  „Ш“  „Щ“,  „Ч“ ,  слушају се на један дах, шиштање.

У ствари, то није тако.  „Ша“ је „Ша“,  а не „Ши“,  како мисле многи;  „Ша“ је на многим језицима света звук сагласности.  Ми још увек говоримо „ШАС“ – „САДА“.

Разумети звук „Ща“ треба правилно. Заправо тај звук прати време .

Ако уђете у временски коридор Универзума на танком плану, онда можете да чујете овај звук.

Звук времена се садашњег времена у прошлости се мења у „Щи“ а у будућности „ЧА“.

Будућност се види преузета са звука „ЧА“.

Будућност види у облику круга који се креће у смеру казаљке на сату и полако, веома споро улази у тренутно време.

Човек који мења свест и изговара одговарајући звук може да уђе кроз привремени портал у будућност и види шта га чека, али ова пракса промене свести доводи до искривљења свести и релативног померања у будућности.

Будућност се непрестано гледа и самом човеку је то могуће ако то он зна. Све остале визије ће бити изобличене и немају смисла.

Само чисти светли човек може да прође у будућност и у следећој референтној тачки видети шта се дешава.

Али, ако све знате, живот онда неће бити интересантан. Да бисте гледали у будућност, потребно је чути звук „Ча“ и да вас води руна „ША“, а унутра је неопходно одржавати звук „РА“ у опсегу звука.

„ЧАША   РА“.  

Чаша Светлости је мистицизам, а не магија – магија то је тачно постојање. Мистицизам је претпоставка, поглед у будућност и шта ће се догодити. Мистицизам је очекивање, велика глупост, која спречава живети у садашњем времену.

Руне се доживљавају као нешто изузетно, чему не може да пркоси здрав разум.  АЛИ то није тако .  

Суштина је у томе, да су руне, њихов облик енергије, њихове границе – све то, погоднe аналитичкој анализи и посматрању са чисто логичке тачке размишљања, као нешто обично, што је показало своје границе линија и тачку у рунама као природни положај.                           

Ствар је у томе да се све руне пишу са врха ка дну, да је редослед писања руна раније учен у школама, да је то показивано и објашњавано. Зато сва разноликост великих слова изазива сумњу у то да је велики број књига почет да се пише након планетарне катастрофе, а древнији томови књига, који се проналазе, били су одштампани и сада су научници збуњени поводом аутентичности тих књига.

Руне нису писане курзивом . Оне су наложене. Велика слова су изум каснијег времена.

Размишљање човека у данашње време је зомбирано, али штампаних књига каснијег времена има, и то не мало у приватним збиркама и у музејима. Само треба бити пажљив и прочитати датум производње.

Руне доживљавају ведајући као средство, неопходно за пренос мисаоне слике, тајне жеље везане са изразом воље. Овде у овом случају постоји бележење мисаоне слике и жеље, које се улажу у енергију руна.

Енергија Руна почиње да ради у пространству (свемиру) и намеће тајну жељу у атмосферу пространства.

На тај начин се дешава наметање жеље сликама мисли.

Рецимо ако наметнемо тврди знак “Ъ” у простор, онда он организује мисли, усмерава их у правом смеру, уклања хаотичан правац. То није само руна, слово без звука у говору. То је магијски знак утицаја, који има за циљ усмеравање и управљање звуком, чинећи га тачним. По правилу, такав знак је веома повезан са говором и свест га доживљава буквално. И није дељив део речи.

На суптилном плану, ако примените овај знак, можете чути звук који подсећа на крцкање грана под ногама, али много јачи.

Звук који исправља простор чини вас опрезнијим. Звук исправља кретање. Речи. “Ь” меки знак такође утиче на говор и усмерава звук у правом смеру, али делује много мекше. На танком плану нема тог снажног усмеравајућег кретања, то је мекан гладак покрет који желите да слушате. Свако ко разуме ове знаке открива снагу енергије која произлази из ових знакова. Зато што су ове руне самодовољне и не захтевају улаз енергије. Онај ко влада тајном речи користи ове руне за испуњење жеља.

Значење Руна опредељује пре њиховог именовања човек, гледајући на оцртане руне са опрезом ако су руне велике. Написане су, како неки кажу, комплетне, ако се укључе садашња ћирилица и латиница и још неки додатни знаци нејасног значења. Само у таквом човеку недостаје сећање предака, родног памћења.

Суштина сивог света увек је била у „завади па владај“. Али они су погрешно замислили да ће уклањањем неких руна и поделивши руницу они уништити прајезик Sловена до таквог степена да Светли Богови неће разумети њихов лош језик.

Није све остало по ранијем. Језик није претрпео било какву промену глобалне пророде, мада иако сасвим малу. У овом времену је неопходно поново ујединити руницу. Десиће се природно чишћење језика и његов изговор. И те конфузије у правопису ће нестати.

Човек види руне као нешто природно. Он ће сам улагати у систем, рецимо, комбинацију речи – “ я знаю язык“,„, написано на ћириличном писму.

А ако напишемо то руницом добијамо – “ Я ЗNAЮ ЯЗUК“„.

Чини се да се ништа није променило, али се изговор променио, “Н” u“N”, “Ы” u “U”,, јер у руници нема истих звукова, њихово звучање је другачије. Пробајте сами и уверите се у то.

Руне доживљавају недвосмислено као нешто одређено по својству и садржају, као нешто важно. То разумеју све свести које настањују Универзум. Руне су наизменичне у свом налагању, али увек постоји руна која као да понавља звук, тако да се дешава да се пишу на различите начине, али је звук идентичан. Баш ове руне су биле развијене у разним временима у различитим угловима свемира и тако се дешавало да су комбиноване у руници.

Рецимо звук руне „В“ Ведање и „V“ – вед је идентичан. Али у латиници постоји слово „В“

Када су руницу делили сиви, испоставило се да латиница не захвата звук „Б“ -бити, богови. Руне не трпе раздвајање јер су језици који се пишу латиницом сазвучни Кирилици. Сазвучје језика је веома важно. Узмимо језике са Хавајских острва који се међусобно комбинују, али апсолутно нису слични језицима Евроазије. Заправо сазвучје руна чини језике сродним, постепено повезујући их у један.

 И још древнији језик истиснуће све остале језике и није важно да ли то желе одређене силе или не желе. Тако је било увек у свемиру. Ето зашто на руском језику говоре не само светли Богови, већ и пола Универзума.

То је језик програмера. Језик мозга, језик на коме веома много вештачких свести комуницира у симболима. Вештачки Ум.

Али живахан ум Универзума је флексибилнији у свом размишљању, заправо је он створио овај јединствени језик уз помоћ сазвучја руна. А руне су магија живота.

Руне примају енергије улагања слике са прецизношћу потпуно супротном, све зависи од перцепције.

Ако намећете енергију у руне одозго на доле, тада руне доживљавају наметање слике одоздо на горе. Тако делује танки свет.

И то треба узети у обзир при улагању и перцепцији слике, наметање слике. Код правилног писања, руне се пишу од врха на доле, али слика се намеће прецизније одоздо на више.

Улагање слике је прилично изазован посао, пракса која захтева прилично прецизну концентрацију. Одређени утицај и губитак енергије. Та енергија се не враћа натраг. Руне треба сагледати правилно. Све зависи од перцепције .

Рецимо руна „Л“ љубав, људи. Нормално схваћено. Али на латиници „Л“ звучи мало другачије, то није тврдо „Л“, то је мекше, скоро са меким знаком руна и она у латинским језицима звучи потпуно другачије. Не као у руском, али у руницу „Л“ не улази . То је ново.

На планети и на танком плану ова руна не звучи, ње тамо једноставно нема. Али постоји смисаоно оптерећење „Л“, које означава дефинисање продужења нечега.

У руници нема тачака и зареза, смисао наложене слике мора да буде прецизан. Свест читајући руне осмишљава слику прецизно и двојакост није дозвољена. То само говори о томе да је свест недоразвијена.

У руници нема „Ё“, постоји само „Е“, пошто тачке одозго једноставно нису читљиве и не перципирају се.

Насатвиће се….

-на слици Руна Дајбога-

Избор: Душан Ми

Извор-фејсбук страница –Мидгард земља и тајне око ње –

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s