Драган Симовић: НОВА ШКОЛА ЗА ДЕЦУ ЗВЕЗДАНОГ РОДА


У Дану Сварога, наш Звездани Род има велик, важан и битан задатак: да све ново осмисли и створи, али спрам Себе.

Док је у Ноћи Сварога све било подређено паразитима и гмазовима, у Дану Сварогу, у Златноме добу Сварога, када су паразити и гмазови скоро поражени, Звездани Род, а то су Бели Срби, морају све да осмишљавају и стварају спрам Себе и за Себе, у Духу Предака и Богова.

Једна од тих родовских нушности, дужности и новина биће, свакако, и нова школа за децу Звезданог Рода.

Сви обрасци образовања и васпитања, као и све школе, од најнижих до највиших, имађаху једну једину намену и сврху: да нашу децу заглупљују, успављују, зомбирају и поробљавају, стварајући тако будуће корисне лудаке, слуге и робове паразита и гмазова.

Нова школа за децу Звезданог Рода мора да БУДИ, ОСВЕШЋУЈЕ, ВАСПИТАВА И ОБРАЗУЈЕ БУДУЋЕ САМОСВЕСНЕ, САМОСВОЈНЕ И САМОБИТНЕ ЛИЧНОСТИ СТВАРАЛАЧКОГ ДУХА.

Школа коју тренутно похађају наша деца, а коју су давно осмислили паразити и гмазови, јесте школа ЗАГЛУПЉИВАЊА И ДУХОВНОГ (МЕНТАЛНОГ) ПРЕУМЉЕЊА И ИДИОТСКОГ ПРОГРАМИРАЊА.

У тој новој школи, за децу Звезданог Рода, сви ће, истовремено, бити и учитељи и ученици једни другима.

Свакога дана смењиваће се деца која ће из одређених предмета држати предавања својим вршњацима, док ће учитељи и наставници само надзирати и пратити рад деце.

У предавања могу да се укључе и родитељи тако што ће једнога дана у месецу сваки од родитеља бити у прилици да оде у школу и да деци, по жељи и властитом избору предмета, одржи предавање из одређене области.

Тако ће сва деца између себе, као и сви родитељи између себе, заједно са учитељима и наставницима, бити повезани и умрежени у БОЖАНСКИ ПРОГРАМ.

Такве школе за децу Звезданог Рода већ постоје у Русији и зову се РОД ШКОЛА.

Наша је света дужност, да се боримо за своју децу, да их БУДИМО, ОСВЕШЋУЈЕМО И ОБРАЗУЈЕМО КАКО БИ БИЛЕ СЛОБОДНЕ, САМОСВОЈНЕ И САМОБИТНЕ ЛИЧНОСТИ!

Јер, тешко нама ако се не боримо за своју децу!

АКО СЕ НЕ БОРИМО, АКО СМО МЛАКИ И МЛИТАВИ, БИЋЕМО ПРОКЛЕТИ И СТРОГО КАЖЊЕНИ У ЈЕДНОМ БУДУЋЕМ ЖИВОТНОМ ТОКУ!

Ово моје писаније прихвате као своје, као да сте га ви сами писали, надградите га својим визијама, сновима и замислима, а потом ширите друштвеним мрежама, да се ова замисао, да се ова идеја рашири по васцеломе Белом Србству.

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s