Евгений Евгеньевич Тамчишин: СВЕТЛИ ВОЛХОВИ


Обичаји Славјана су се трансформисали, преобликовали,све зависно од микроклиме, социјалне лествице итд. Посебна почаст код Славјана, била је према знајућим људима, Волховима, који су развили своју свест. Знали су да танки свет управља енергијама, комуницирали су равноправно са боговима и светлим суштинама.

Могли су, не само да комуницирају са Светом Нав, већ и да утичу на Тамне суштине, на Нав суштине, тамне магове,  утичући на ум сивих људи једноставно –  на даљину.

Они су могли уништити колективну свест сивих људи али све то наравно, у Светлом времену,  када су вибрације земље биле веома снажне.

У овом времену, такве вибрације, долазе у пролеће, 2018 године.

Наступиће вибрације у пуној снази, и тада снага Светлих људи, порашће веома много. Али ово није велика дегресија, ми причамо о вибрацији Земље, о обичајима Светлих људи – Славјана.

Славјанин, Славјана  види  издалека.

Знајућих људи – знања –  који перцепирају Јав Свет и Танки Свет као једну целину, у овом времену, није много.

Тамни магови  једноставно не могу да се подигну-порасту до танког плана на Више Светове, из својих ниских вибрација, док Светли Волхови тог ограничења немају. У обичајима Славјана, лична пракса увек је била на првом месту.

Вера Славјана, пре свега пракса сваког човека – његов поглед на свет – његова снага, како у Јав Свету тако и Танком. Догматичара, неког опредељења никада није било  – човек се развија у складу са одређеним правилима и никако се не може развијати на неки други начин.

Вековима, ова правила су очувана на земљи –  сада било ко да жели, да развије своју свест, може се обратити Светлима.

На крају, обичаји Светлих Волхова увек су биле услуге, било какве,   без плаћања. Ако су људи желели захвалити, то је било само из душе.  Цена код Светлих није постојала. Такви су обичаји Славјана.

Ипак, све зависи од знајућег – ако размотри, да ви нисте достојни, он се посаветује са Светлим суштинама – и може вас послати назад и  неће више проводити своје лично време на вас.

Избор:Љиљана Митрић

Извор: фејсбук страница – Мидгард земља и тајне око ње –

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s