Драган Симовић: Нема већег непријатеља од страха!


 

 

Нема већег непријатеља од страха!

 Страх нам заледи и затвори све чакре, све жвирове, све енергетске, духовне и животне протоке, и направи нас живим мртвацима, лешинама и љуштурама, без душе, духа и свести.

Данима слушам од разних људи, освешћених и неосвешћених, приче о томе, како нас, ето, даноноћно прате, уходе и шпијунирају преко интернета, преко свих друштвених мрежа и, како морамо да стрепимо и да се чувамо – не знамо од кога, или, можда, од свакога!

Тај страх, као и сваки други страх, није само опасан, већ и погубан.

Хајде здраворазумски да размислимо, и освестимо.

Претпоставимо и да постоји једна планетарна служба која надзире, уходи, шпијунира све нас, све људе који су било где у свету умрежени у многе и различне друштвене мреже – шта мислите, колико би шпијуна и жбирова требало да има таква служба?

Најмање једну милијарду, високо интелегентних људи!

А знамо да цела Америка скупа са Европском унијом нема ни један милион високо интелигентних, самосвесних и самобитних људи, већ су све то медиокритети и дебили.

Па како онда медиокритети и дебили могу нас, Беле Србе и Аријевце, надмоћне и високо интелигентне, да прате, уходе и шпијунару, кад ни о себи самима благе везе немају!?

Србска ведска и аријевска надмоћ присутна на сваком пољу и на свим ступњевима Присуства и Стварања, тако да нема никаквог основа за страх.

Уосталом, интернет као и космонет, није у власништву људи, а поготову не бесловесних људи са Запада, већ је то изум и дело Белих Богова које су они – преко Тесле, Белог Србина – нама на ползу и радост предали.

Кажем вам, без стрепње, зебње и страха користите слободно све друштвене мреже, али, наравно, са сврхом и смислом, тако да се сутра не постидимо пред својим Боговима и Богињама!

 

Advertisements

2 comments

  1. Samo

    Баш тако, лепо речено, страх је велика кочница, чвор на мртво који стеже дух.
    Уосталом, још из древне аријевске Бон религије, или можда боље речено, духовног покрета је установљено осам великих препрека(ashta pashas) у достизању пуног духовног потенцијала. Једна од тих препрека је и страх(други су и сумња у самог себе, бес, срам наметнут од друштва… )

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s