Драган Симовић: Србску децу краду, зар не?!


-слика „Данак у крви“- палата Топкапи-

Србску децу краду, зар не?!

Свакако сте већ одавно приметили, да краду и отимају децу само од расних Срба и Србкиња.

Не краду душмани децу туђина – којих у Србији, да будемо начисто, има тушта и тма – већ само децу расних Срба и Србкиња, само децу са провереним србским кодом и чистим ведсрбским светлосним записом.

Краду и отимају децу из породилишта, из родитељских домова, на улици, у школи.

Ако, неким случајем (а случаја нема!), нису успели да украду децу из породилишта, онда ће измислити свакојаке приче – јер њих су школовали паразити, гмазови, ватиканци, језуити, хазаро-атлантисти – да лукавим и потуљеним законима о којекаквим правима детета, могу да измисле што-шта и свашта, а најчешће се своди на ово: како су, ето, ти и ти србски родитељи занемарили и запустили своју децу, па ће их они (замислите ОНИ који ни деце ни рода немају!), из тобожње хуманости и самилости – преко глобалистичких, хазарских, атлантистичких и разних других установа – на несрећу названих социјалним! – којих, опет, има у Србији толико да им се ни броја не зна – по слову својих глобалистичких законика, насилно одузети србским родитељима и, потом, предати на чување, одгој и васпитавање, неком другом – а ми не знамо ко је тај неко други, одакле је и, чији је!

Упоредо с тим, иде и застрашивање србских родитеља на разне начине – позивајући се, опет, на слово својих паразитско-гмазовских законика – да ће их и затвором казнити уколико нису послушни, уколико покушају да сачувају и спасу своју децу од разних паразитских експеримената што се – у сарадњи са демонима у белим мантилима – над србском децом већ деценијама спроводе. 

Србску децу краду, зар не?!

А шта ми чинимо?

Ми шутимо и мучамо, забивши главу у песак, надајући се – наивно! – да ће нас то зло мимоићи, само ако га ми не гледамо!

Краду србску децу, али ја знам зашто баш србску децу краду!

Краду управо због расног србског кода и чистог светлосног записа, јер то што Србство (Белосрбство) имаде – они на Западу немају!

Немају, јер се тамо, превасходно, рађају медиокритети и дебили, па им треба србски ген и србски светлосни запис, да би своје дегенерисане нације преко Србства подигли на виши ступањ.

(Тихујем и стражарим на Истеру.)

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s