Коментар Виле Златоусте на КРАЂУ СРБСКЕ БЕЛЕ ДЕЦЕ: СВЕ ОВЕ ЛАЖИ ДА СЕ ПРЕСЕКУ!


Свака част Вилењаче, јежим се док читам ову истину, стаћемо уз њу (професора Милу Алечковић) нашим мислима и осећањима да се победи ова неправда, нећемо бити равнодушни; ово је за наш опстанак битно, и волела бих да се многи подигну, побуне и да се рашчисте све ове прљавштине наталожене, мислим да то свако од нас и ради.

Прво се деца одвоје у школама од своје душе, па убацују се мисли и следи испирање и тупа успаваност телевизијом и осталим медијима, где долази до разарања породице, где више нико не може ни са ким; свако се повлачи сам са собом а долазе и закони још над нама који су потуљени; само да нас одвоје и раставе прво од себе, па онда од својих ближњих. И, невидљиви су успели, потуљено. Људи збуњени, не знају где су, шта су, шта их је снашло. Нису ни били свесни успаваности у којој су живели и коју су подржавали, јер су мислили да тако треба.

Мислим да је доста било. Ове лажи све да се пресеку и Србска породица у Духовности и Душа поново да се обједини и стане као једно, а то могу само наши митови, и наше прасећање да поново оживи у свима нама!Породица је битна, и на томе се одавно ради да се одвоји и успава србски ген који треба и мора да узраста у Знању Оца Небеског, у чистоти, да би јасно деловао у Будности и био господар Вечности Безкраја.

Будност и Јасност сваку обману и варку истог трена поништава. Ето, то су Бели Срби, они који бране и лете Високо. Без њих не би било летова; то су крилате Божанске Душе, које се вину у Творчеве висине и спусте нам дарове истине.

Advertisements

3 comments

 1. Samo

  Прелепе речи Вилине, пуне истине и светлости. Нека би истина запалила наш дух, и слога дала снагу у времену које долази. Тако, победа, над овом немани, неминовно долази!
  Држ’те се, нисте сами.

 2. Radmila

  Браво! Будност и Јасност сваку обману и варку истог трена поништава. Срећно нам и благородно Ново лето са децом нашом!

 3. Вила

  Благодарим Само Бели Србине и теби Радмила Бела Србкињо,драго ми је да смо ту, заједно у Духу,повезани Душом и да Јасно Свестимо пут Светлости у Творцу,Будно!Здравља светлим мислима и сновима твојим-Бели Србине-Србкињо!
  Само напред и навише увек у Творцу!осећам ваш Дух Велики,све нас снажи и подиже високо у Правди,да знате!прелепе песме, записе,коментаре нама дарујете у светлости!печатите само тако-храбро и јако!а и ваше око бистро узноси све у пуноћи Живота да Живи свесно овде и сада!Благослов!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s