Драган Симовић: Шта видим, и шта се збива


У својим визијама често гледам рат који се води између Светле и Тамне Србије, између Србије у Светлости, и Србије у Тами.

Сличан рат води се скоро у свим земљама, у свим народима, племенима и родовима.

Тај рат се води како по вертикали, тако и по хоризонтали; како на вишњим супњевима, тако и на нижњим; како у високопространственим световима, тако и на у нископространственим; како у Оностраном, тако и у Овостраном.

Рат је тако страшан и жесток, да се то људима који немају дарове јасновиђења скоро и не може описати и дочарати.

Светле Силе које воде свеопшти свети рат за све нас, за сва бића на Мидгарду, са саму Мидгард-земљу, за Сунчев систем и Васељену просто вапију за нашом помоћи.

Људи без јасновиђења, без видовитих знања (а такви су данас огромна већина у свету), не само што не припомажу Светлим Бићима, већ им још и одмажу.

Како и на који начин ми припомажемо или одмажемо Светлим Бићима?

Припомажемо им Љубаву и свим Делима Љубави.

А одмажемо им својим црним мислима, црним осећањима, црним речима, црним сновима и црним делима.

Све што чинимо, мислимо, размишљамо, говоримо и деламо у Светлости то, у виду дејства, у виду енергије Светлости, одлази Светлим Силама, и обрнуто, све оно што чинимо, мислимо, осећамо, говоримо и радимо у Тами, то у виду Таме иде у прилог Тамним Силама.

Како ће се окончати овај свеопшти свет рат који су повеле Светле Силе, будући да је већ дошло крајње време, то, између осталог, и од нас зависи.

Штавише, у времену долазећем, ми у том рату још можемо бити најпресуднији.

Зато се пробудимо, освестимо и уозбиљимо, јер овај тренутак вечности није за шалу, игру и спрдњу!

Advertisements

One comment

  1. Соко са Велебита

    Рат Светлости и таме једва се може објаснити и најпромућурнијима а камо ли обичним земљанима , без обзира на материјално стање. Земљанима са тла земље Србије, су толико мозгови испрани и унакажени да они више немају никакав осећај за сопство.
    Њихово сопство је толико потиснуто и унакажено да се они више и не сећају, да су могли да мисле својом главом, да чују својим ушима, и да гледају својим очима. Они више не верују ни својему уму ни својим ушима нити својим очима. Сада се само и једино верује најбезочнијим изопачаеницима који даноноћно бдију и вире из ових црних и злокобних кутија бљући највеће лажи, обмане , преваре, подлости и понижења, без којих би земљани са тла земље Србије једноставно усахли и пресвиснули.
    Од када је моје биће осетило овај страшни рат, Светлости и таме, ја скоро и да не спавам и не напуштам ратиште а свим својим духом и бићем сам у првим борбеним редовима, борећи се за опстанак Белога Србства.
    Припомогнимо духовно, нашим Боговима нашим светињама , нашим предцима и они ће бити уз нас у овим одсудним тренутцима !

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s