Драган Симовић: ЖИВЕЋЕМО БОЖАНСКУ ЉУБАВ У СВАРОГОВОМ ИРИЈУ НА МИДГАРДУ


 

 

 

Златно Сварогово доба биће препознатљиво по Божанској Љубави која, међу расама, народима и људима, на Мидгард-земљи, није постојала у последњих дванаест тисућа година.

То је Љубав Великог Проширења Свесности;  Љубав Божанске Несебичности; Љубав која ће у себи сјединити Древност и Савременост, Дубину са Висином, Духовно и Материјално, Видљиво са Невидљивим, Лично и Опште, Једно и Све.

Људи ће живети Божанску Љубав не осећајући ни најмању потребу да Љубав грабе, отимају, изнуђавају, условљавају, краду и својатају, бивајући сасма растерећи и ослобођени сваке себичности и саможивости; Љубав ће свако свакоме даривати и поклањати, без условљавања и обавезивања, схватајући и осећајући Љубав као Пут Светлости, као Пут Спасења, као Пут Вечног Живота.

И сама телесна, плотска, чулна (еротска и сексуална) Љубав, између Мушког и Женског, биће узнета на највиши ступањ Свесности, Свести и Стварања; то ће бити Доба у којему се неће знати за ниске и неосвешћене страсти,  за бестијалну пожуду и посесивност, за тамне и паразитске емоције из којих се, у Ноћи Сварога, дешаваху најгрознија убиства због прељубе и љубоморе. 

Златно Сварогово доба, зацело, биће Ириј Изабраних и Посвећених, те Светлих и Божанских Душа на самој Мидгард-земљи.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s