ЗАШТО СУ ЖЕНЕ САМЕ? (УЛОГА ВЕЛИКЕ МАЈКЕ)


Винчанска култура

Да се нисмо огрешили о природу и хранили се животињама које узгајамо не би било толико болести, да нисмо развијали мозак учењем имали би јачу интуицију, да нас није омео телефон била би развијенија телепатска комуникација, да нису успостављене религије, енергетски ресурси, потрошачко друштво живели би у миру. Колико је зависност од технологије, која јесте илузија напретка и колико су винчанци били развијенији, они би се у случају соларне олује када би све што ради на струју престало да ради преживео, а ми врло тешко. Пумпе за воду би престале да раде, стали би аутомобили, престали да раде сви телекомуникациони уређаји, све машине. То би био период од неколико месеци до пар година, па зато треба чувати наше изворе и реке са пуно свести и љубави. Природа је врло толерантна према човеку, али врло лако се може десити ресет цивилизације, да га опомене и да се сама регенерише, размишљајте о томе. Живот у граду са свим удобностима, све бројке што чини вредност вашег иметка у банкама не би вредео ни паре. Може се десити да нас у делићу секунде природа врати у неолит, а да ником се ништа физички не деси. Винчанац такву појаву не би ни осетио, а савремени човек би једва преживео. Јачи доказ о паду цивилизације вам не треба. Ово не треба да вас плаши, али треба имати свест да може да се деси, јер се већ дешавало на мањим просторима, али теоретски може чак да задеси целу планету. Свест о томе мора да постоји да би макар имали бољи однос према окружењу и више поштовали природу. Са друге стране треба разумети да нас технологија чини заправо немоћним и да није доказ напретка цивилизације.

Ово на први поглед одмиче од винчанске културе, али није тако. Ми смо по неком бројању ушли у 2018-ту годину, под Вучјим месецом, али нама је битнији наш календар по коме улазимо 3. априла у 7527 годину. Н. А.С.А је пре пар година признала да је српски календар најстарији на свету због велике прецизности јер се промене годишњих доба у календару поклапају са електромагнетним променама на Сунцу. Уједно да вам кажем од свих тих научних организација, то је једна од организација која нас највише цени. У подсвести нашег народа преко ДНК постоји осећај за циклус и промене јер осећамо више него други биолошки ритам планете. Планета понавља циклус великих природних катаклизмичких промена на неких 8000 година и то је њој као живом бићу неки циклус умирања и рађања, еволутивни ток. Све приче о великом потопу су биле приче Срба, који су усмено преносили египатски свештеници, а записали грчки филозофи што тврди и сам Птоломеј. По прорачунима нумерелошког збира године, долази се до карте Универзум који наглашава битне промене на нивоу свести, где се од 3. априла 2019 долази на нови почетак и то ће бити заиста велика промена креирана од наше свести. То не везујте за политичке промене, али сигурно ће и на томе оставити трага. Промене ће бити добре колико ми будемо добри, а биће добре то већ знам. Оно што је важно, да се променама не опирете.

Планете земља је прошла катаклизму елемента ЗЕМЉЕ тектонским померањима, из чега је настало веровање у поџемни живот, прошла је потоп из елемента ВОДЕ одакле настаје Хришћанство (Рибе). Следећа промена иде из елемента ВАТРЕ тј Сунца. Та промена је вероватно у наредних 500 – 1000 година. Без обзира што је ван домашаја нашег животног века врло нас се тиче, из два разлога. Први: Све велике промене долазе низом упозорења пре него што се оне десе, много раније. Ми већ имамо „проблем“ са Сунцем; повећано УВ зрачење, отапање полова, све топлија лета, суше, шумске пожаре.То пре тридесетак година готово да није ни постојало, што треба да нам каже да за још тридесетак може бити кључно за опстанак, јер то су јако убрзани процеси и дешавају се сада у току једног животног циклуса. Враћајући се на предања наших предака, када је дошло до Великог потопа, елемент ЗЕМЉЕ који је „владао“ до катаклизме, уништио ге је елемент ВОДЕ тоталним потапањем. Сходно томе елемент ВОДЕ који сада „влада“, биће уништен елементом ВАТРЕ тј Сунце. Ово је порука да јако треба да чувамо наше изворе воде, јер и наука предвиђа да ће бити скупља од нафте. На планети постоји свега 3% пијаће воде.Умерено континентални појас се помера и на место њега долази тропски што ћемо можда и ми за живота осетити.

Други разлог зашто треба да нас се тиче, је зато што имамо као зачетници цивилизације одговорност да будемо њени чувари. Прво због наших потомака, друго јесмо негде предодређени, треће тврдим да ми то први осећамо. Тесла је говорио да ће женски ум стећи надмоћ, да се неће обазирати на прошлост и да ће запрепастити цивилизацију својим напретком. Веровао је да када би се појавила прелепа жена, слична Богињи, по души, мислима и понашању да би била Универзално прихваћена. Пратите „теслијанце“ овај део сам преузео од њих. Свако на свој начин долазимо до тога да будућност припада женама. Он је то видео кроз своје визије, ја кроз винчански код који даје директније објашњење садашњег тренутка.

Уопштено осећај који имају људи са повишеном интуицијом је осећај неког „одвајања“. Одлазе људи који не треба да буду више у нашим животима, можемо да волимо неког и без додира, све некако постаје етерично, у ваздуху, као да се одваја од земље. Ми заправо прелазимо на виши ниво свести, неопажено, што се управо убрзано дешава. Зато пустите само да се догађа и никако немојте ићи против тога, јер ће природа ићи против вас. Оно што као „чувари“ треба да радимо је само да испратимо симболику Сунца. А то је свест.. Свест кроз знање, којим мењамо реалност. Буди се винчанска Велика мајка, женски принцип. На том нивоу је дошло до заокружене колективне свести која само што није пала као зрела јабука. На нашим просторима су се многе жене окренуле духовности и не треба да пате, јер их толико има самих преданих духовности. У траговима имају још увек потреба за партнером, да имају неког, али не налазе или то врло кратко потраје. Верујте, није грешка у вама, што сте саме, јер то је само закржљала потреба жене као жене која суштински више није део вас. Негде су саме и кад живе са неким јер несвесно се због наведене предодређености чувара, одмичу корак даље од мушкараца у поимању онога што долази. Верујте, велики духовни рад иза себе мушкарац мора да има иза себе да би пробудио женски принцип у себи и да би га разумео, а при том да остане то што јесте. Моја улога јесте онога што почиње, јер мора Yанг мушки принцип, да први крене и пробуди женски принцип YИН код жена како би била она освестила улоге Велике мајке. Нисте саме, више сте него присутне, будите се као из сна и постајете свесније. Оно што сада знате је, да сте све Велике мајке и да треба да чувате и водите овај свет. Ваш духовни рад није узалудан и бесмислен којим год путем да идете, развијајте га константно, јер светла будућности су уперена у вас.

Избор: Даниела Тодоровић- фејсбук страница-

Vinčanska kultura
Advertisements

One comment

 1. Samo

  Занимљив текст! Технологија може бити сјајна ствар за цивилизацију, уколико се наравно мудро користи, она је некако „мач са две оштице“ што се каже, дакле
  може бити и јако контрапродуктивна, али свакако није мерило величине или „здравља“ цивилизације.
  Соларни талас и удар на нашу зависност од електричне енергије, заиста треба имати на уму, јер је ипак реалан сценарио. Смена доба је свакако пред нама, иако ће
  она трајати пар векова, промена је већ почела. Набоље, надам се. Доба великог потенцијала ће бити доба Водолије, али такво је било и доба Рибе.
  Велике могућности ка бољем или горем. Блистава будућност, или потпуни мрак. То је на нама.

  Тај симбол Винчанске мајке, и аспекта који се буди, однос уопште мушко-женског аспекта је опширна и још чини ми се, у потпуности наразјашњена тема.
  Изузетно интересантна и волео бих прочитати још нешто на ту тему.
  Поздрав!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s