Драган Симовић: ПУТ ЉУБАВИ – ПУТ БОЖАНСКОГ ПОСВЕЋЕЊА


Љубав је ПраСмисао – Првобитни Смисао из којега се вечно рађа сваки потоњи смисао.

На Почетку Свега као и на Свршетку Свега стоји Љубав.

Љубав је Вертикала и Хоризонтала Првобитног Живота, ПраЖивота, ПраПостања.

Љубав је Вечно Обновљива Енергија повезана са Извором Живота.

Енергија свих енергија, Енергија која се не троши, већ у сваком трену обнавља, у сваком трену извире из Извора Живота – Извора Љубави.

Љубав се не даје, но предаје!

Даје се оно што је наше, а предаје оно што се прима са Извора Живота, Извора Љубави.

Ми не стварамо Љубав, него је само примамо већ створену од Великог Духа Стварања – Творца и Створитеља.

Љубав има многа пројављивања, многе ступњеве пројављивања како у видљивим тако и у невидљивим световима.

Један од видова и начина пројављивања Љубави у овом видљивом и материјалном свету јесте и полна, чулна илити сексуална веза, сексуално спајање и повезивање Мушког и Женског Начела, Човека и Човечице.

Та веза између Мушког и Женског Начела, између Човека и Човечице, може бити један од највиших ступњева буђења, освешћења и посвећења уколико происходи из Највише Љубави, уколико је прикључена на Извор Љубави, Извор Живота.

Тада је сам тај чин чулне, полне, сексуалне љубави – Божанска Екстаза, Божански Стваралачки Занос и, надасве, Пут Светлости.

Уколико је, пак, сексуално општење само себи сврха, секс ради самог секса, што значи, без Љубави и без повезаности са Извором Љубави, тада је то низвођење Путем Таме, у Разградњу Бића и Суштаства.

Сви они који упражњавају секс зарад самог секса – ово су знали Древни Ури – убрзано се разбољевају, старе, те умно и духовно заостају, или назадају, у развоју, а њихове доње чакре – све чакре испод срца – почињу да закречавају и закржљавају, будући да Божанска Животна Енергија не може слободно да струји, кружи и протиче, претварајући се у енергетску жабокречину и мочвару.

Ова древна Знања Белих Ура намерно су скрајнута, скривена, избрисана и поништена, зато што Мрачни Ентитети, Паразити и Гмазови који владају светом неосвешћених и бесловесних људи, желе управо преко, распусног, слободног и разузданог секса, преко секса без икакве сврхе и контроле, да пониште све Божанске Стваралачке Дарове у нама, те да нас претворе у несувислу светину, у бесловесну руљу и стоку која ће у сексу толико оргијати да ће се, на концу, у живим ранама и најтежим болештинама распадати.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s