Драган Симовић: БИТ И СУШТ БОЖАНСКЕ МАЈКЕ АКАШЕ


 

Све полази из Акаше и све се у Акашу враћа.

Све што је икада било и све што ће ма када бити – то се у Акаши налази.

Акаша је Мајка свих знања, свих збивања, свих догађања, свих замисли, свих снова, свих идеја, свих визија и свих животних токова, од почетка без почетка па све до свршетка без свршетка.

Реч Акаша има ведсрбски корен.

А-Ка-ША је присуство без присуства, стварност без стварности, стварност изван свих стварности, почетак свих почетака, свршетак свих свршетака, свршетак који се прелива у неки нови почетак изван свих наших схватања и појимања.

 

Будући да је Акаша и Биће, Биће-Свих-Бића, онда то значи, да су сва бића сушта, у свим световима и пространствима, у свим временима и вечностима, умрежена у Акашу, усаглашена и усаображена са Акашом.

Сва знања и све објаве, све поруке и све обавести, све оно што називамо галактичким и космичким информационим системом, све то и све оно што нисмо именовали и изрекли – све то иде (вечно и вечито кружи) преко Акаше и кроз Акашу, и све се то вавек и вазда изнова и снова враћа у Акашу остајући заувек у Акаши, као живо присуство, као живи овај тренутак, као жива свеприсутна садашњост, изван простора и времена, у вечностима и изван свих вечности.

 

Сва знања и сазнања, сва учења и све тајне које смо учили, стицали образовањем и васпитањем, примали и откривали у овом животном току, од рођења па све до дана дањег – све је то полазило и ишло из Акаше и преко Акаше.

Наши су нам родитељи предавали оно што су и сами примали и памтили из Акаше; наши су нам учитељи, наставници и професори предавали оно што су и сами примали од Акаше; наши су нам ближњи, пријатељи и сви ини људи које смо на својему путу сретали, казивали само оно што су и сами стекли преко Акаше.

Сви су, и сви смо, учили од Акаше, а да тога ни свесни нисмо!

 

Све религије, све философије, све идеологије, сви уметнички и стваралачки правци и покрети – све је то Једно Велико Дело Мајке АКАШЕ – Мајке РОДЕ.

Наша веза са Акашом одвија се преко нашега унутарњег бића, преко Срца и Душе, преко Свести и Свесности, па зато и казујем, да је једина Права Вера за нас, за свакога од нас понаособ, она Вера коју смо отркили и препознали у својему Срцу.

Зато и казујем да је Наша Вера – Наша Велика Тајна.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s