УКРАДЕНО СУНЦЕ – винчанска култура – део други


Временом Сунце потискивањем матријахарта постаје мушки принцип, те га тако тумачи и модерна астрологија. По мени,  пад цивилизације и креће када су женама  „украли“  Сунце.

  Када кажем други однос према звездама и планетама, налазим сличност симбола у западном херметизму, пре свега код Франца Бардона. Они су заправо схватили да се нешто дешава између планета, звезда и човека али нису предвиђали будућност, него користили знање да је заправо стварају на неком магијском нивоу. /

Први однос према времену је било сећање на период пре и после потопа. Искључујући димензију времена,  као неки битни фактор,  осим за услове сетве и жетве, једноставним животом предвиђање је било небитно.

Тако треба да буде и данас, јер човек има десетак битних догађаја у животу; рођење, смрт, добијање деце, селидбу, венчање, развод, добијање или губитак посла, здравствени биланс. Уз пар ситница не видим шта би више било битно –  како си старији,  сведеш се на све мање битних догађаја.

Сложићу се, да натална карта даје скоро савршен опис личности ( који опет може да се превазиђе вишом октавом духовности)  али замислите моћ да креирате будућност уместо да чекате догађај?  Битна разлика.  

Данас, да би се прикрила права моћ комуникације са звездама, астрологија има 14,5 милиона могућих комбинација и због тога сви разумеју астролошким језиком постхумно шта се десило и свакако налазе аспекте који су узроковали догађај, али 14,5 милиона апеката је превелика димензија за људски мозак.  

Ту нису криви астролози, ту су криви они који су стално нешто додавали и затрпавали информацијама јачајући тумачима вијуге, а не интуицију, сакривајући основну вештину, а то је управљања будућим догађајима.

Човеку је украдена тиме лична магија стварања будућности.

Већина религија је изместила Бога ван човека, па је украла Бога у човеку. На крају је медицина украла снагу самоизлечења.

Трагове Реикија, Јоге и сличних техника налазимо у срцу матријахарта и јакој свеопште присутној ЈИН енергији, што доказује најдужи период мира али и још једно занимљиво откриће. Доба винчанске културе је обележено јако високим наталитетом, јер је жена била испуњена и задовољна. То доказују открића ширих карлица на костурима жена из тог доба. Њен обавезе јесу биле сигурно тада усмереније ка деци, када је морала да познаје врло суптилне методе излечења, јер је ЊЕНИМ избором се ширило потомство. Уопштени је утисак да потиснута улога жене јесте један од разлога пада људске цивилизације, а други лежи у чињеници да се скрива права намена алтернативних знања које су поседовли Винчанци.

За долажење до Извора треба доста копања. Нечије духовно поље изгледа као ливада пуна кртичњака, Закопало се мало овде, мало онде, па после пола године зна се астрологија, поле два месеца фенг шуи, па се мало сврати и до цркве, па иницира се у Реики. На крају их сујета обмане да све знају, изађу међу људе са оним што зову знање, окупе око себе што емотивно, што ментално пољуљане личности и ето их на пиједесталу учитеља, гуруа. Широм света их има на хиљаде, а историја бележи тек десетак. Тако никуда нигде нико не стиже.

Оно што треба да урадите је да копате свој пут до извора сами на једном месту и да поштујете копаче који користе други алат да би дошли до свог извора. Не треба да вас занима ако неко иде путем јоге, а ви нпр путем хришћанства, негде су те ствари и комплементарне.. Не гледајте у туђе рупе – копајте своју. Радите по осећају оно што волите, где се добро осећате али само имајте фокус да копате на једном месту. Оно што не треба да радите је да скрнавите нешто што је део нечије културе, да прузимате знања која су део нечијег културног наслеђа да би их уновчили, да опонашате фолклор кроз гардеробу. На Буду нико не ставља шајкачу и опанке –  да је Божији план био да се родите у Индији и изгледате тако, тамо би сте били и рођени.

Морате схватити ширу слику зашто су негде настале и зашто су настале неке технике. Највише техника медитација настаје у изузетно топлим крајевима, где је доказано да људи су доста лењи када живе под високим температурама, да се хране изузетно љутом храном која их чува од зараза у нехигијенским условима живљења, да користе опијате које их одвајају од реалности, а у савршеним знањима проширују подсвест. То наша генетика не познаје у том облику, није блиско нашој култури, али нама на духовном менију нажалост није ништа осим Православља. Међутим,  склони смо свему томе, јер наша подсвест зна да су била нека знања која су украдена одавде и зато их лако прихватамо.

Овде влада неки синдром „афричке шљиве“ па што је нешто егзотичније то боље помаже и може скупље да се наплати, а африканац не узима наш мед и орахе.

Усвојивост ћелија витамина Ц је већа за наше ћелије из киселог купуса него из лимуна. Тако је и са копањем.

На жалост,  наша знања су избрисана, али их сада налазимо у траговима на периферији алтернативних наука иако су изворно заправо са винчанског кода. Подржавам све копаче до Извора било којим алатом копали, само желим да укажем да спознаја и убацивање винчанског кода вам може помоћи да,  уз оно што радите,  у шта верујете,  драматично проширите свест и да ће ваша наука, техника тотално другачије изгледати, са пуно више снаге и ширине. Само будуте предани и копајте на једном месту.

На жалост, изворна знања винчанске културе су закопана, скривана, брисана. До њих долазимо алтернативним методама уз врло мало расположивих чињеница.

У том алтернативном свету много више се последњих година баве алтернативци из целог света него ми сами. То ми говоре многи контакти,

Н.А.С.А је прошле године утврдила да код Ниша постоји космички левак где због магнетних утицаја и брзих протока енргије најфлексибилнија тачка за комуникацију са Космосом. Тесла је исто говорио да постоји једно такво место на планети.

Будите само свесни да живимо на Извору живе енергије из које је настала људска цивилизација, а да ми са нашом генетиком смо повезани са њом и да је врло лако на „клик“ можемо пробудити. То ми доказују поруке опет неких од вас који сте осетили, а ништа нити копате нити на нечем духовном радите, само вас је негде закачио светлосни запис у неком од текстова. Највеће тајне у речи стати не могу. Такав је негде и винчански код, који носи сва знања људске цивилизације, а преноси се кроз бестелесну љубав и страст. Тако га и осећате, то већ знам. Копајте своју рупу до Извора и не гледајте туђе.

Извор: фејсбук страница- Винчанска култура-.

Advertisements

One comment

  1. Samo

    У Винчанској цивилизацији јесте заиста преовладавао матријархат. што је изузетно интересантно, јер није само порастао наталитет, него је то и период дугорочног мира и свеопштог просперитета цивилизације! Такав касније, није виђен. На истраживању Винче и нашег порекла треба још много радити и истраживати, и надајмо се, једнога дана, све тајне тог древног времена ће угледати светлост дана.

    Треба свако на свој начин трагати за неким унутрашњим миром и духовности, свакако. Но, ако узмемо да је Винча(наши прапреци) корен индо-европске духовности и древних, сада готово заборављених знања, зар не треба посумњати да су се она расула по Европи и шире? Остала само у фрагментима на појединим местима, и код појединих култура? Док су, са друге стране код нас, она замењена кроз историју, неким другим правцима и учењима. Треба то имати на уму, и бити отворен за трагање, па сваком своје.

    Тако да „духовни мени“ свакако није сиромашан потомцима Винче.
    Поздрав.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s