Драган Симовић: СВЕТИ РАТ НАШЕГ ЗВЕЗДАНОГ ЈАТА


Колико ког да нас има у нашем Звезданом јату, ми својим светлим мислима – поготову ако су наше светле мисли повезане са Извором Светлости, Извором Живота – можемо да победимо тамне силе, паразите и предаторе, те да убрзамо низвођење Златног Свароговог доба на Мидгард-земљу.

Нека недеља, благи дан, буде Дан наше борбе, Дан нашег светог рата против свих мрачњака, паразита и предатора не само на Мидгард-земљи, већ и у Васељени.

Од сутра нека започне наш Свети рат!

Свако ће у том Светом рату учествовати на свој начин, онако како уме и може, онако како његовом бићу и суштаству највише годи и одговара, онако како му срце и душа налажу.

Ово је замисао, наум и намера Татјане К. – по Крви и Свести Беле Србкиње и Беле Рускиње, из Америке – чије сажето писмо овде објављујем:

Песниче Соколе,
Поздрав Вашим светлим мислима.
Сутра, недеља је ударнички дан.
Шаљем Вам приватан мејл, јер мислим да је тако боље. Сакупите Звездано јато. Нека се сутра, може цели дан, како ко осећа, запечати судбина мрачњака и предатора. Позовимо све Земаљске и Небеске силе онако жестоко, ударнички!Није важно колико нас је, важно је да нас има.
Свако добро
Т.
Послушајмо Татјану, јер њен глас јесте Глас наших Белих Богова и Белих Богиња из Акаше!

Advertisements

One comment

  1. Соко са Велебита

    Колико год нас има, има нас тачно онолико колико и треба да нас има . Наша борба је борба на Духовном плану која происходи из нашега Бића и наше Свести. Снага нашега Духа , нашега Бића, наше воље и жеље за слободом, правдом и истином , била је увек далеко изнад сила таме и мрака. Ми смо Бића Светлости јер смо од ње и саздани и непрекидно смо са њом у вези. Наша борба мора бити непрестана и не само недељом или неким другим данаом. Моје Биће је непрекидно у томе стању , и дању и ноћу и када спавам . И када спавам ја сам будан , и тада водим борбу за слободу нашега Рода, Белога Србства . Ја непрекидно пратим и осматрам мрачне злокобне и нечастиве силе таме које су се надвиле над нас, како ове изнутра тако и оне споља и делујем свим својим Бићем на њиховом потирању .
    Бело Србство Побеђује !

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s