Златоуста Вила: Колико си будан, толику и одговорност у тежини носиш


 

 

Благослов Вилењаче!

Да су удари јесу свакодневни, не знам како ко осећа, кад треба да се бориш осећају се страшно, значи да се не успавамо и да  не заборавимо да су ту, пустиш их мало ближе теби и растресу се по хоризонтали, ако не обратиш пажњу избаце те из равнотеже и ови невидљиви каче се на твоју вертикалу, да је затворе, јер су ови већ на њима, а они то не осећају баш толико јер се не буне против успаваног програма, још увек су у њему и када виде тебе, ти постајеш сам против свих.

Тако ми се јуче деси, накачили се на ауру и затварају пут светлости навише, твоја самоспознаја најбоље те чува и открива нападе, ако си их већ пустио јер си морао да продреш до нечега и видиш из њиховог угла боље, онда следи борба са тобом јер их откриваш, а то никако не желе да их будиш и светлиш, да би нешто знао мораш и да уђеш у ту хоризонталу и допустиш све на теби да видиш шта се дешава, и тако се открива омаја и опсена.

Ово је  опасна зараза, невиђена и слепа која мами и успављује, слепо и лагано, зато реагуј кад осећаш и јако, бурно то се Богови и Душа боре за тебе, увек делуј онако по правди великој како ти осећаш. Откривало се откривало и боли сваки пут та борба, она још увек траје, а води се свакако, најбоље преко успаваних, делују преко њих на сваки начин, овај део  је стално нападнут, и нико ближњи се и не усуђује да брани, а како се брани, на разне начине, па и ако почну другачије да гледају почне напад на њих и онда одустају.

Колико си будан толику и одговорност у тежини носиш.

Велика већина подржава овај програм успаваности својим жељама за спољним, док је ту, ту   дубоко у нама Све један свет Љубави царује уткан и  жели да се пробуди и отвори, да Царује у Вечности Безкраја!

Доста тога смо  подигли и освестили, пут је доста проходан, само се чекају још неке ствари да се сложе  и поклопе, свако је битан на овом путу Будности, обнова нова треба да се деси, за све  нас, ово јесте Свети рат најтежи, јер је невидљив и  ми који се будимо издајемо упозорење и они то виде као опасност.

Свако у Будности је Велики Ратник у Творцу, и то Небеса знају и све Светле Силе, зато руши, буди, освешћуј успавани програм, јер ти си Сила и Снага свих Богова и Богиња у Правди!

Ту смо, подржаћемо својим светлим мислима и осећањима сваки Дан за Сварога у Светлости и  Правди, својом душом за све душе гледај!

То је задатак сваког Сунчевог Ратника и сваке Сунчеве Ратнице, само високо за Сунчани Крст у Свести Творца!

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s