Драган Симовић: СВЕТЛА ЈЕДНОТА СТВАРАЊА СА ТВОРЦЕМ


Не подносим надобудне, таште, сујетне, горде интелектуалце; интелелктуалце материјалисте, позитивисте и дарвинисте; интелектуалце франкофиле, германофиле и англофиле, не подносим их уопште и, у њиховом друштву не желим бити нити један једини тренутак.

Да будем искрен: гаде ми се!

Ни у младости их нисам подносио, и њиховог сам се друштва вазда клонио, јер су сисачи и крадљивци животних сокова и животне енергије.

Такви интелктуалци су напувани попут ћурана.

Они све знају, све умеју, све могу; они себе сматрају некаквом елитом; они презиру све што је наше, све што је србско, а сам србски народ за њих је тек светина, руља и стока.

Не подносим ни оне набеђене, умишљене и таште духовнике илити духовњаке (како вам драго!), превртљиве духовне учитеље извитоперених духовних учења, надридуховњаке који су своју духовност збрда-здола пабирчили којекуде, мало на Истоку, па мало на Западу, не знајући ни одакле су пошли ни камо су и зашто кренули.

Они ми говоре: Сви смо ми Једнота, а да при том ни појма немају о Једноти и једнотама.

Јер, постоји Светла Једнота, Једнота са Творцем, Једнота Стварања, док наспрам ње стоји Тамна Једнота, Једнота Разарања која је у суштини Сенка Светле Једноте, баш као што постоји Космос и Хаос, Васељена и Сенка Васељене, Светлост и Каша – кашаста праматерија која покушава да усиса и поништи Светлост.

Наравно да свако од нас жели да буде Светла Једнота, Једнота са Творцем, Једнота Стварања, а не некаква Сенка Светле Једноте, а не некаква Тамна Једнота илити Једнота Разарања, о чему ти надридуховњаци, који су пабирчили духовност по Индији од лажних дравидских и тамнопутих гуруа, благе везе немају.

Бели Србин и Бела Србкиња морају да развијају своју самосвојну, самониклу, самородну и самобитну духовност која је изнад Истока и Запада, изнад Севера и Југа, изнад и изван свих земаљских лажних учења и духовности.

То је духовност Белих Божанстава, духовност Стварања и Стваралаштва у Духу и Свести.

 

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s