Драган Симовић: ЧУДО СТВАРАЊА И ПРЕОБРАЖАЈА У ДАНУ СВАРОГА


 

 

Под утицајем снажних и моћних Дејстава Белих Божанстава из Етра Плавог Духовног Сунца на Мидгард-земљи се убрзано одвијају престројавања и преусмеравања Стваралачких Сила и Енергија, на свим пољима и ступњевима Стварања и Присуства, у корист Звезданог Рода и Белога Србства.

У времену долазећем – а то су наредни дани, наредне седмице, наредни месеци и наредне године – наступиће смутња, забуна, пометеност и слуђеност међу мрачним и црним човеколиким утварама, међу људима-паразитима и људима-гмазовима, тако да ће они, све што буду чинили, уистини, да чине у нашу корист, и за нас.

Они ће бивати у таквим омајама и илузијама, у таквим опсенама и мађијама, да ће све оно што науме да чине на нашу штету и против нас, у Етру Плавог Духовног Сунца а потом и у Етру Мидгард-земље, да се, само од себе, преокреће и преобраћа у нашу корист и за наше добро.

Заиста вам кажем, да ће у времену долазећем, у времену што је већ дошло, наши непријатељи и душмани тако савршено да раде за нас, да ћемо и ми сами свему томе да се чудимо!

Радиће, и не знајући то, тако предано и савршено за наш бољитак и напредак како ни ми сами, уз сву своју памет и све своје умеће, никада не бисмо ни могли ни умели!

Наравно, нама је јасно, и знано, да ће то бити Дејства и Дела наших Белих Божанстава.

Наша Бела Божанства дејствоваће управо кроз наше враге и душмане, преобраћајући их, изнутра и невидљиво, у наше пријатеље, сараднике и садејственике.

Чудно, зар не!? – рећи ћете.

Не, ништа није чудно, већ је то само Чудо Божјег Стварања и Преображаја!

У Створитеља је све могуће, зато и јесте Створитељ Свемогући.

Не заборавимо: ми смо већ у Дану Сварога!

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s