Драган Симовић: ВРЕМЕ ЈЕ ВЕЧНОСТ У САДАШЊЕМ ТРЕНУТКУ


Ко открије Тајну Времена и господари Начелом Времена, тај ће и Начелом Простора загосподарити, будући да Време и Простор происходе једно из другога, или још јасније: Време је – као Биће, Начело и Категорија – иако последица Простора истовремено и узрок Простора.

У суштини, Време је Вечност у Садашњем Тренутку, јер Време не тече, не пролази нити се креће, већ вазда и навек бива Садашњи Тренутак Вечности.

У материјалној Васељени, Време је замрзнута Вечност која се пројављује само у Садашњем Тренутку, а Садашњи Тренутак јесте увек – Садашњи Тренутак Вечности.

Један од битних и суштих задатака великих посвећеника Белога Србства, у овоме часу, јесте да открију Тајну Времена и да загосподаре Начелом Времена, како би се Бело Србство трајно заштитило од свих мрачних и паразитских сила материјалне Васељене.

Када Бело Србство буде одгонетнуло Тајну Времена, тада ће нестати сви врази и душамни Белога Србства, јер ћемо у том случају бити у стању да се успешно бранимо и одбранимо од свих видова тајних, прикривених, парапсихолошких, овостраних и оностраних специјалних ратова који се већ столећима и тисућлећима воде против нас.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s