Драган Симовић: ПОГЛЕД НА СВЕТ СА СРБСКОГ СТАНОВИШТА


Када ствари сагледавамо са србског становишта, тада јасно видимо, да су све нације, како у ужем тако и ширем окружењу, решиле своје национално питање, а да једино Срби никако не успевају да реше и заокруже своје национално, битно и сушто питање, ево, већ више од двеста година, упркос томе што су Срби народ са најдужом словесном повесницом у Европи, и, надасве, што су једини државотворан, ратнички и слободољубиви народ на евро-азијском континенту.

Разлог нерешавања србског националног питања, од Немањића до дана-дањег, јесте антисрбска политика и хистерична антисрбска пропаганда Ватикана, католичке цркве и Запада, а превасходно Англа и Германа, који све минуле векове смерају да културно, духовно и биолошки униште, пониште и затру не само србски народ, већ и све србско на свим пољима.

За Србство и свеколики србски род нема већих крвника, врага и душмана од Енглеза, Германа и Ватикана, а, у новије време, и прекоокеанских подмуклих  и потуљених Јенкија.

Заиста, србско национално питање не може да се реши и заокружи све док постоји Запад овакав какав јесте, будући да је на Западу инкарнирано највеће планетарно зло које, већ столећима, тиранише свеколико словесно човечанство.

Запад, то је цивилизација – или боље: антицивилазија – друштвених предатора и паразита, цивилизација-антицивилизација мржње, ратова, погрома, геноцида и зла.

Тек са нестанком западне, паразитске и рептилске цивилизације-антицивилизације, моћи ће да се реши и трајно заокружи србско национално питање.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s