Славица Шетина : БИБЛИЈА УПРАВЉА ЈЕЗУИТИМА И МАСОНИМА


Библија усмерава језуите и масоне, а они креирају светску економију и политику. У Библији се налазе смернице свих будућих дешавања на Земљи. Језуити су испратили рођење Божијег сина, јер су активни у области медицине и имају картотеку свих дужица очију на свету – с лакоћом су пронашли где се налази душа св. Ане, која ће родити најављеног Божијег сина. Масони који владају Америком узели су Косово, које је најважније место на Земљи, јер су ту Врата Богова.

Због Косова Србија има кључни стратешки положај на Балкану, а језуити и масони су у сукобу за превласт у Србији. Сваки Земљин циклус поседује Врата Богова, која се увек налазе на различитим местима. Где ће бити Врата Богова или Звездана капија, зависи од односа: Сунце – Земља. Оне се увек налазе у пупку Земље или најснажнијем магнетном пољу, којим Сунце везује Земљу. На тим местима се решавају сви битни проблеми Земље и то су центри светске економије и политике тог циклуса.

Библија нам оставља податак где су била Врата Богова у последња два Земљина циклуса – Вавилон у Месопотамији и Бетел у Палестини.

Наш циклус је почео око 623. године, пре Христа и од тада су Врата Богова на Косову. Када је почео наш циклус знамо по Езехијеловом извештају о васкрсењу покојника. Васкрсење покојника нам показује када је Земља била у нултој тачки. Пошто знамо када је живео Езехијел – сазнајемо и када је почео наш циклус на Земљи. Након нулте тачке, увек почиње нови Земљин циклус.

Простор најснажнијег магнетног поља је веома битан, јер се ту најлакше чувају млазеви чисте плазме, који служе као погонско гориво за лет у Космос. Такође, то је место са ког се излази у свет космоса у тренутку промене Земљине фреквенције и уласка у нулту тачку. Тада се то поље подели и брод (Нојева барка) у ком су сви ембриони и гени комплетног биолошког живота Земље, биће сачувани, док Земља не уђе у нови циклус. Брод или Нојева барка нашег циклуса налази се у бази Бондстил.

Биолошки живот се одржава до последњег тренутка, а онда Земља само промени фреквенцију и више не подлеже физичким законима тродимензионалног света. Време уласка у нулту тачку нико не може да израчуна, али Земља нам показује да се тај тренутак ближи. Христ је својим ученицима рекао да посматрају знаке времена, јер су они најбољи показатељи:

Они који владају нашом Планетом посматрају знаке времена и библијско казивање.

Косово – простор најснажнијег магнетног поља је 1999. године, агресијом НАТО-а заузет. Уз помоћ Албанаца откупљена је косовска земља од Срба и подигнута је база Бондстил. Сада су биле потребне животне представе за народне масе док астрономија не покаже библијску смерницу о крају циклуса. Да погледамо те игре:

Амерички амбасадор у Београду Вилијем Монтгомери је 2003. године, затражио од југословенских званичника да се одустане од захтева да се одмах започну преговори о решавању статуса Косова и Метохије. Монтгомери је пренео став америчке администрације Коштуници и Ђинђићу да се САД противи решавању статуса Косова и затражио да се одустане од стратегије о повратку војних и полицијских снага на Косово и Метохију. Коштуница (групација масона) је био сагласан, док је Ђинђић (групација језуита) био против, али му је Монтгомери рекао да отварање Косовског проблема може да утиче на погоршање односа са САД и ускраћивање економске помоћи. У самом старту је био јасан став Америке, да Косово буде отворено питање и остане у преговорима.

Нови амбасадор у Србији Камерон Мантер, 2007. године, је изнео став САД да „надгледана независност“ Косова представља најбоље решење и рекао је да САД подржава преговоре о статусу К и М, али да је најбоље решење за Америку, Европу и Србију надгледана независност. Овакав став указује да је и даље најбоље решење да Косово остане нерешено питање, јер астрономија још није показала библијско знамење – будућу смерницу.

Решавањем статуса независности КиМ, настале би последице у вези са Републиком Српском да у децентрализованој Босни и Херцеговини, српска популација затражи отцепљење, па и пресаједињење Србији. Други проблем би настао што би радикализовало македонске Албанце да поднесу захтев за аутономију западног дела Македоније

Након седнице Савета безбедности УН до правих преговора између Приштине и Београда није ни дошло, пошто су САД и европске земље већ имале став о будућем статусу Косова. Ни до каквог помака није дошло, јер су из САД-а и европских земаља стизали сигнали – уколико се не постигне компромис онда треба применити план Мартија Ахтисарија.

Срби на Косову након завршетка седнице Савета безбедности Уједињених нација су сматрали да до преговора између Приштине и Београда може доћи једино уз свесрдну помоћ Русије.

Ахтисаријев план је папир, који је увео Србију у игру моћника који владају светом. Марти Ахтисари је 2007. године, дао план да Косово буде мултинационално друштво са широком аутономијом за српске општине уз пуну власт Приштине. Савет безбедности УН је након руског вета одбацио Ахтисаријев план, али је свету послата порука на коју ће се навићи да ће Косово на крају једног времена бити мултинационално подручје под пуном влашћу САД-а – масона и језуита.

Приштина је 17. фебруара, 2008. године, прогласила независност Косова. Скупштина Србије је одмах по проглашењу независности усвојила већином гласова Резолуцију о Косову, којом су одбачени сви ставови из предлога генералног секретара УН Мартија Ахтисарија, јер се његовим предлогом крши сувереност и територијални интегритет Републике Србије, као међународно признате државе. Потпарол Стејт департмента, Шон Макромак је изјавио да су САД примиле к знању ову одлуку скупштине Косова, док су Руси оштро осудили ову једнострану одлуку и хитно сазвали састанак Савета безбедности УН.

Виталиј Чуркин је рекао да ће Русија инсистирати на поштовању резолуције УН 1244, према којој се гарантује територијални интегритет Србије. Седница је завршена без доношења резолуције због различитих ставова Русије и Кине да савет безбедности потврди територијални интегритет и суверенитет Србије. Веома лепа представа масона и језуита за свет, а прећутно је остављено отворено да Србија има и нема територијални интегритет

Језуити контролишу Европу и све светске токове. Компанија Локид Мартин која производи америчке авионе ловце и ракете које користи Пентагон и НАСА у власништву је језуита. Њихов огранак су Малтешки витезови, који знају да се инфилтрирају у друштво масона. На челу језуита је “црни папа” – Шпанац, Адолфо Николас.

Од 193 чланица Организације Уједињених нација „независно Косово“ је признало 109 земаља. Све земље које су признале независност биле су условљене од својих претпостављених – било економски, политички или су међузависне. Ово признавање је опет била само игра одуговлачења – нити је Косово постала самостална држава, нити је Србији враћена територија.

У 2014. години, став Русије о независности Косова остаје непром

ПРЕОКРЕТ У СТАВУ ПОЛИТИКЕ КОСОВА

           

Од 23. септембра, 2017. године, настао је преокрет у ставу независности Косова. Тог дана је Библија отворила страницу будућих дешавања, а астрономија је то приказала на небеском своду (погледати илустрацију):

Откровење Јованово, гл. 12: 1/2/5;

Знак велик показа се на небу: жена обучена у сунце, и месец под ногама њезиним, и на глави њезиној вијенац од дванаест звијезда“

„И бијеше трудна…и мучаше се да роди“.

„И роди мушко, сина, који ће пасти све народе…“.

Након овог датума слика света је почела да се мења.

Саудијску Арабију контролишу масони и под изговором корупције (заправо непослушности), ухапшено је 11 принчева и 38 министара, посланика и бизнисмена. Масони и језуити су у сталним свађама, а и преговорима.

Америка је преко заменика помоћника државног секретара Брајана Хојта Јиа, послала Србији ултиматум о признавању Косова. Секретар Брајан Хојт Ји је Трампов човек задужен за Балкан.

Председнику Александру Вучићу отворено је рекао да Србија не може да уђе у Европску унију док истовремено корача према Русији. Хојт Ји је током састанка инсистирао да Србија мора да призна територијални интегритет и суверенитет Косова и њену независност

Нове стратегије код масона и језуита су уследиле због тога што је улазак у нулту тачку добио свој репер – од 23. септембра, 2017. године.

Од тог датума Библија говори колико је још Земљи дато да се прочисти до уласка у нулту тачку. Биће веома тешко, јер је негативна енергија потпуно освојила свет. Библија упоређује чишћење градова за улазак у Божије поље са девојком украшеном мужу свом:

Откровење Јованово,  гл. 12: 6; гл. 21: 2;

А жена утече у пустињу… да се онамо храни хиљаду и двеста и шездесет дана“.

„И ја Јован видех град свети, Јерусалем нов, где силази од Бога с неба, приправљен као невеста украшена мужу своме“.

Значи, нема још много времена да владари из сенке запоседну Косово, а биће и тешко због великих временских непогода које нас чекају. Библија наговештава да након рођења Божијег сина следе непогоде по целој Планети:

Откровење Јованово, гл. 15: 18/19/20/21;

И бијеше сјевања муња и громова и гласови, и би велико тресење земље, како никада није било…“

“И град велики разђели се на три дијела…”

„И сва острва побегоше и горе се не нађоше“

“И град велики као глава паде с неба на људе; и људи хулише на Бога од зла грднога, јер је велика мука његова врло”.

Бивши шеф финансија Еулекса Мартин Хајперц је 8. 11, 2017. године, изјавио – да је признавање одвајања Косова од Србије, висока цена и да је спреман да посведочи с каквим се притисцима суочавао када је покушао да на Косову успостави било какав ред финансијске контроле приштинских власти.

Елита Албанска је у мањини и послужиће све док САД (масони и језуити) не запоседне своју остварену територију. Албанаца има мали број – остали су дошљаци из Албаније. У Албанији живи милион становника мање него пре 25 година. У извештајима нигде се не наводи где су емигрирали Албанци и колико их се населило на Косову.

Изјава члана Председништва БиХ Бакира Изетбеговића је одобрена одозго и урађена с намером да би се отворило питање решавања Косова и довело до дијалектике. На овај начин се отворила завеса позорнице, тако да ће сви учесници моћи да одиграју своје улоге.

Биолошки живот – преплитање две енергије.

Масони и језуити два супротстављена табора која стварају стални немир,

Када се прати масонска хијерархија, кроз све њене редове и дође до највећег масона света, откриће се да је то иста личност – “црни папа”.

Да ли смо дошли до фазе када свет потпада под контролу једне светске владе и једне уједињене религије, или је одувек тако било, само се мењују места дешавања!!??

У Откровењу Јовановом, гл. 17, говори се о градовима – центрима моћи где се дешавају сва неваљалства једног Земљиног циклуса. Прво је то био Вавилон, а онда из Вавилона све прелази у Рим, који лежи на седам брежуљака. У тим градовима живе људи који владају светом.

Јован нам говори да су на земаљској позорници увек постављена искушења, само се мењају играчи, који су изазвани тим искушењима

Све се увек понавља, јер је тродимензионални свет школа где душе долазе да би се усавршиле за вишу димензију и победиле стално обнављање – смрт.

Откровење Јованово, гл. 17: 4/5/7/8/9;

У току чишћења Земље од велике негативности и припреме за нулту тачку, долази и до ратова.

Након свих ових дешавања завршава се наш циклус – уласком Земље у Божије поље где ће се свакој души очитати програм и дати нов, према њеним делима.

У К’урану налазимо цитат о припреми Земље за нулту тачку где ће људи показати своја дела:

  1. Аз-Зизал – Земљотрес

Медина – 8 ајета

У име Аллаха, Милостивог, Самилосног!…..

Уласком у Божије поље, људи схватају космичке принципе и да су примили програм по делима својим.

Када Библија говори о књизи живота, мисли на вечни живот и оне душе које су победиле смрт, завршиле са реинкарнацијама и одлазе у Супер простор (Рај) – добиле су светлеће тело од угљеника С7.

Језеро огњено симболише тродимензионални свет и оне душе које нису имале добра дела да победе смрт – и даље морају да се реинкарнирају, пролазе искушења у оквиру својих проблематичних црта у карактеру и умиру.

Након очитавања програма свакој души – Земља добија нови програм и заједно са људима који нису победили смрт започиње нови циклус

Текст у целини на линку:

Biblija upravlja jezuitima i masonima – Pocetna

http://www.slavicasetina.com/Biblija%20upravlja%20masonima.html

 

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s