Леонид Феденко: први део – О значају рада Н. Левашова


Nicolai

 

Од свих знања, остављених нам од руског научника академика Н.В.Левашова — огроман слој чине знања о прошлости наше Земље и та је прошлост нераскидиво повезана са прошлошћу наше планете Мидгард-Земљае, како су је звали наши преци.

Ова знања су се појавила захваљујући фантастичном и аналитичком раду на истраживању и упоређивању чињеница из различитих извора. Онима које историографија сматра „исправним“ и онима које сматра фалсификатима као на пр такав извор као што су Словено-Аријевске Веде.

Међу артефактима на којима су засновани докази Н. Левашова налазе се многи прави документи из колекције, коју су прикупили он и његова супруга Светлана Левашов. То су старе књиге, карте, писма и други документи  сачувани у породицама европских династија. То нису фалсификоване копије „несталих“ древних рукописа насталих у 15. веку и касније, па чак и у нашем времену, уз помоћ савремених рачунарских програма а на чему је постављена савремена историја.

Савремена историја је потпуно фалсификована!

Фалсификовање историје је један од начина формирања погрешног погледа на свет.

Након анализе текстове „Прича о Јасном Соколу“ и бајке „Финист – јасни соко“ Н.В.Левашов јасно показао како Тамне силе – друштвени паразити – вековима, полако али сигурно чине замену ведске филозофије на своју псеудоваријанту, уништавајући у целости перцепцију људи, намерно стварајући сукоб између генетског памћења народа и његове свести.

Стварајући сукоб између наметнутог њима погледа на свет и генетског памћења народа, они су били у стању да разбију и последње упориште Беле расе – Велику Тартарију у лето 7283 од СМЗХ (1775 пне)  и то рукама оних Руса,  којима су они такође усадили тај псеудо поглед на свет! Чак и у том случају, они су успели да освоје победу само рукама својих противника, из дела оних који се нису сећали родства“!

Фалсификовање историје започело је узимањем династије престола Московске Тартарије од стране династије Романов, који су били припадници одређених снага Западне Европе. Надаље,  овај процес је активно настављен током владавине псеудо-Петра „Великог“. Потом су,  крајем 18. века трупе нове династије Романов, подржане читавим западним светом, победиле у грађанском рату са старом ординском руском династијом Велике Тартарије –  то се догодило 1772 -1775. године. Ова чињеница у историји је фалсификована и представљена је као сузбијање устанка под вођством Емелиана Пугачева.

И тек након ове победе, савремена „историја“ је већ била измишљена у коначном облику.

Главна сврха фалсификатора била је да сакрије стварну улогу руске ведске цивилизације која се састојала од стотина хиљада година своје прошлости и која је била мајка свих других „великих“ цивилизација античког света!

То је оно што доноси људима Николај Левашов у својим књигама о прошлости Русије.

„Од тога, КАКВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ апсорбује човек у развоју, ког је КВАЛИТЕТА  и  колика је РАЗНОВРСНОСТ  тих информација, зависи ДА  ЛИ  ЋЕ  ЗАУСТАВИТИ  РАЗВОЈ  појединог човека  У ФАЗИ  ЧОВЕКА  РАЗУМНОГ  или ће се  НАСТАВИТИ  У  ФАЗУ ВИСОКОРАЗВИЈЕНОГ  ЧОВЕКА.

Развој човека на ова два нивоа, у суштини,  АКТИВНО  СЕ ДЕШАВА  КРОЗ  АКЦИЈУ  –  ДЕЛУЈУЋИ човек ПРЕНОСИ стечена знања  КРОЗ  СЕБЕ  и при правилној примени правих знања, достиже стање УОБЛИЧАВАЊА  тих знања, када се знања из мртвог терета претварају у животородни ток,  који попуњава без остатка делујуег, претварајући га из потрошача  У  ТВОРЦА.

При томе, човек у развоју  ДОСТИЖЕ  СТАЊЕ  ПРОСВЕТЉЕЊА  ЗНАЊЕМ  и од тог тренутка почиње његов развој  У  ФАЗИ  ВИСОКОРАЗВИЈЕНОГ  ЧОВЕКА.

На тој еволуционој фази НЕ ПОСТОЈИ ОГРАНИЧЕЊЕ за РАЗВОЈ човека.

-нставиће се –

Извор: Леонид Феденко. ПЛАНЕТА ЛЖИ или как фальсифицируют прошлое нашей Родины

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s