Драган Симовић: ВЕЧНО ПРИСУСТВО СТВАРАЊА


Сада ћу вам открити једну тајну.

Годинама сам ту тајну истраживао у летописима (хроникама) Акаше.

У овом времену, у Србству је отелотворено (инкарнирано) доста древних  а посвећених душа, како Белих Срба и Белих Србкиња, тако и наших Белих Божанстава – Богова и Богиња, чији је превасходни задатак, примљен од Бога Свебоха Суштаства, да свеколики Наш Род припреме и уздигну на више ступњеве Присуства и Стварања за улазак у Ново доба, односно, у Златно Сварогово доба.

Неке од тих душа присутне су и на Србском журналу.

Осећам, знам и видим све оне древне а посвећене душе, све оне Беле Србе и Беле Србкиње чији је задатак уздизање и посвећење Белога Србства, као и свеколикога Србства, свеколиког Звезданог Рода.

Не откривам њихова имена, јер морам да их чувам у тајности, како би те душе могле, без ометања, ваљано да обаве свој задатак задат им од Сварога Свебоха и Сварога Триглава.

Све те древне душе оваплоћење у овом времену (а кад кажем у овом времену, онда је то време од четрдесетих година прошлога века па до дана-дањег), еонима се нису инкарнирале –  не само на Мидгарду, већ ни на једној земљи уопште.

Те душе су обитавале у оностраним звезданим пространствима, где су се школовале и образовале, припремајући се тако за Ово Доба Великих Преокрета.

Неко би, ко није упућен у Тајне Васељене, и ко нема видовита знања, могао рећи, да су те древне душе, о којима говорим, еонима – а то су десетине тисућлећа – боравиле у Великом Космичком Сну, и, заиста, не би погрешио.

Велики Космички Сан и јесте Велика Космичка Школа за древне а посвећене душе, за Велике Душе, за Махатме, како би свети ришији рекли.

Дакле, у Овоме Времену, међу нама су Махатме (МахАтме), Велике Душе.

Те Велике Душе, МахАтме, имају србска имена и презимена.

Зашто се зову Велике Душе?

Зато што су своју малу, човечанску и људску душу узнеле на највише ступњеве Стварања и Присуства и сјединиле је са Великом Душом Стварања, са Великом Душом Извора Живота.

Велике Душе јесу Душе Творчеве Свести и, Оне ће, дејствујући за Бело Србство, истовремено дејствовати и за Свеколики Звездани Род, за Васколику Васељену.

По обављеном задатку, узнеће се у само Творчево Језгро Стварања и, никада се више неће појављивати ни у једном од материјалних светова.

Оне ће бити Вечно Присуство Стварања!

Advertisements

2 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s