Драган Симовић: ИМА СРБА И СРБА!


Има Срба и Срба!

Има Срба који су Срби по крви, а нису Срби по духу, и опет, има Срба који су Срби по духу, по свести, по опредељену, иако нису Срби по крви.

Има Срба који су Срби по задатку: једни су по задатку светлих божанстава из Вишњих светова, а други су, пак, по задатку тамних сила и космичких паразита.

Највише се клоните и чувајте ових потоњих Срба, јер су најпотуљенији, најподмуклији и најлукавији.

Такви Срби су како у двадесетом веку тако и у овоме веку, изнутра сасма разорили и расточили Србство, довевши га на саму ивицу биолошког опстанка.

Они Срби који су Срби по задатку тамних сила и космичких паразита бивају, по правилу, најгласнији и најбучнији; то су ура-србенде и буђелар-србенде; то су хтонски, подземни националисти, човекомрзачки србски шовинисти измилели из ватиканских, бољшевичких и југо-удбашких катакомби, чији је главни задатак, да свеколики Србски Род заваде са свим народима, са васцелим светом, те да навуку презир и гнев на Србство од свих иних народа, родова и раса.

Ти лажни Срби, ура-србенде и буђелар-србенде раде за разне обаваштајне западне службе; повезани су са свим мафијама, како у окружењу тако и у свету; налазе се у свим странкама и покретима, као и у свим медијима и гласилима; они су, иствовремено, и позиција и опозиција, теза и антитеза; једни званично и нескривено (преко невладиних организација), раде против Србства, а други су, тобож, у опозицији, у патриотским удружењима – лажни родољуби који глуме патриотизам и национализам, а потајно, испод жита, све време сарађују са онима који су на супротној страни.

У овоме времену, једини искрени србски родољуби јесу они којих званично нигде нема; они који нису ни у власти ни у опозицији; они који нису нигде у медијима, како званичним тако и незваничним; они који немају никакве моћи и никаквих материјалних добара; они који су посве скрајнути, који су на друштвеним маргинама и који невидљиво воде свети рат за свој Звездани Род.

И, да закључим: ВИ СТЕ ЈЕДИНИ СРБСКИ РОДОЉУБИ, ВИ СТЕ ЈЕДИНИ НА БРАНИКУ БЕЛОГА СРБСТВА И ЗВЕЗДАНОГ РОДА!

(Данас сам, из Акаше, примио поруку, да вам ове увиде одмах пренесем.)

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s