Леонид Феденко: трећи део – После катастрофе Атлантиде –


26961805_2049804475045973_2730098441162432250_o 3

 

„После катастрофе  Антлања  (Атлантиде),  Светли Јерарси су поставили у утробу Мидгард -Земље генератор, који блокира манифестацију могућности човека,  док њихов носилац не достигне ниво еволутивног развоја, који омогућава да схвати одговорност за свако своје дело.

Ово одговара еволутивном  развоју, у коме човек стиче шест материјалних тела  Суштине на постојеће физичко.“

„Када се достигне такав ниво еволутивног развоја, човек завршава фазу планетарног циклуса развоја и улази у фазу космичког.

 Постављање блокирајућег генератора у утробу Мидгард-Земље била је изнуђена мера Светлих Јерарха након неразумних поступака лидера Антлања (Атлантиде),  када су покушали да користе Снагу Елемената у своје себичне сврхе, што умало није довело до нестанка  Мидгард-Земље пре 13 027 година (2018).  

Створен је својеврстан систем  „заштите од будала“,  који није давао могућност развијајућем човеку да користи могућности генетског потенцијала све док док носилац тог потенцијала не достигне при складном развоју просветљењо знање,  разумевање  последица својих поступака и свест о одговорности за њих.

Завршетак планетарног циклуса еволуције човека у великој мери то гарантује .“

 

Волхови – чувари,  који су остали након планетарне катастрофе пре 13 027. година (2018. године), временом су постали свештеници ведске традиције, а ведска традиција је,  пре свега,  схватање света космичког нивоа, засновано на атеизму.  

Након почетка последње Ноћи Сварога 988.г. нове ере, која се на чудан начин поклапа са насилним крштењем у грчку религију на територији кијевске Русије, слике суштина  (као и много тога другог),  које су биле у ведским храмовима, почела је да користи хришћанска црква у своје сврхе. На овај начин бића са три тела (понекад се приказује људска  глава са два крила), са четири и шест додатних тела постепено су заменили анђели, херувими, шестокрилни серафими из хијерархије хришћанске религије.

Ведски храмови су били и школе, где су учена деца.  При томе храмови су били изграђени на одређеним местима и имали су посебну архитектуру.

Конструкција купола храмова су представљале  сочива за токове примарних материја и стварале су у њима посебне услове за добру апсорпцију знања. Дакле,  пирамидални,  такозвани  „готски стил“, постојао је веома дуго,  и није се појавио у 12. веку, као што о томе пише у историји. У школама су постојала визуелна наставна средства различитих врста.  Постојале су и у та времена уметничке декорације храмова-школа, велелепне резбарије на камењу и на зидовима,  унутрашње сликање на зидовима,  даскама,  књиге и рукописи – све то је или уништено или су након фалсификовања почели да користе у верске сврхе,  за претварање слободних људи у робове божије.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s