Драган Симовић: ИСТИНСКА ДУХОВНОСТ ПОДРАЗУМЕВА НАЈВИШИ СТУПАЊ БУДНОСТИ


ВИЛЕЊАКОВИ УВИДИ ИЗ АКАШЕ

Многи од оних који крену, чиста срца, духовним путем, после неког времена остају заглављени у нижим сферама духовности, а то су магија и окултизам, будући да се до трећег ступња узрастања не примећује никаква разлика између светлог и тамног, између чисте ведске духовности, на једној, и магије и окултизма, на другој страни.

У нижим сферама, на нижим разинама почетне духовности, сваки трагалац бива изложен илузијама и опсенама које производе космички паразити, да би заварали и замађијали трагаоца, те да би га невели на погрешну страну, односно, ка Сенци Васељене, ка Сенци Стварања, а што значи, да га усисају у Црну Рупу Нирване.

Многи од мојих у младости драгих пријатеља, завршили су у Црним Рупама Нирване и Стварања, само зато што на путу духовности нису били будни, будни, будни!

Духовност је будност, и што трагалац више одмиче на свом путу, он тиме све буднији мора да бива.

У противном, завршава у црној магији, у окултизму, у овим или оним сатанистичким сектама, у овим или оним лажњим црномагијским учењима просветљења и посвећења; завршава у тантристичком окултузму, у тантристичкој или некој другој дравидској сексуалној магији, у халуциногеним биљкама и гљивама, у разним синтетичким дрогама и опијатима, којих је данас тушта и тма свуда око нас.

Сваки онај трагалац који крене духовним путем узрастања, мора на самом почетку бити свестан, да га тамни и невидљиви прате из трена у трен, да га лове на сваком кораку, те, ако није БУДАН, одмах ће бити уловљен, преумљен и замађијан најцрњим магијама.

Магије могу бити тако јаке и моћне, да се за девет наредних живота, девет животних токова, неће ослободити њиховог утицаја!

Зато сам одувек саветовао свакога онога ко ми каже да жели да иде духовним путем, да буде будан, буднији од свих, да буде будан и у сну, да његово срце бива будно и кад спава.

Ако није спреман за БУДНОСТ, онда му је паметније и да не започиње своју духовну пустоловину, јер мрачни ентитети, јер космички паразити не лове оне који не знају ни за какву духовност, већ управо оне који крену путем духовности.

Зашто је то тако, слутим и верујем, да већ и сами знате.

Они који не знају ни за какву духовност  уопште не сметају мрачним ентитетима и космичким паразитима, но управо они који крену путем буђења и освешћења, путем беле ведске духовности.

Једна од најопаснијих замки, илузија и опсена, које космички паразити и мрачни ентитети плету на путу духовних трагалаца јесте сексуална црна магија.

Упамтите: сексуална црна магија је најопаснија и најпогубнија магија; она је мајка свих црних магија!

Космички паразити и мрачни ентитети сваком трагаоцу, путем етарских потки и слика, а у виду холограма, шаљу приказе и визије лажног светлог бића супротног пола: мушкарцима шаљу лажне беле виле или богиње у лажној белој светлости, а женама, пак, лажне беле вилењаке и богове у лажној белој светлости, како би у њима изазвали веома снажну илузију да су већ ступили у везу са својом светлом суштином супротног пола.

На том ступњу, на том испиту падају чак и они трагаоци који су далеко одмакли на свом унутарњем и духовном путу.

Љубав је моћан стваралачки и космички живи огањ, тај огањ бива како покретач тако и творац свих овостраних и оностраних светова, али тај огањ мора бити ОГАЊ ПРЕЧИСТЕ ЉУБАВИ, који је веома високо понад сваке сексуалне магије.

Уколико, пак, није веома високо понад сваке сексуалне магије, понад сваке страсти и моћи, онда ће нас посве спржити и, претворити у пепео!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s