Златокрила Вила: БИЋЕМО СВЕТЛОСНА БИЋА ОД СВЕТЛОСНЕ СИЛЕ ТВОРЦА


Долази ново време где Вечност треба да постане свима Безкрајна, да заживи у нашој пречистој свести, нашим мислима, замислима, помислима према свему, да Живимо без умирања, и сада долази то време безпролазности и све се сада у нама мења и, обнавља, прилагођавају се сва наша тела за ту велику чистоту и ту Велику Светлост и жури да се свака нечистоћа, тама, незнање прочисти и испуни знањем у Свести Творца.

Тако да од сада наша светлост у нама може бити и наша највећа заштита према свему и то нас чува.

Бићемо светлосна бића од светлоносне Силе Творца и свака тмина ће се одбијати од нас, јер ћемо је ми откривати и осветљавати у светлости. Једно указивање моје добронамерно за Пут избављења и спасења, ово се види да је писано истински из срца, запад као запад тежи без Творца, жели да спава, влада и да сада буде тренутно лако; овамо смо ми и то нека равнотежа у овом свету, колико нас они гурају незнањем толико се ми хтели или не морамо пробудити јаче и чвршће без оклевања.

То је оно што си писао о преображењу када ми то морамо искористити за наш раст, јер Ово је време за то и тешко, где је све против тебе споља. Стога, окренимо се  унутар себе у нама, да будимо наш свет Творца, да овде дође да царује. Споља незнање у хаосу хара, док ми Бели Срби и Бели Србкиње се ту не пронализимо и зато смо више у себи, ка отварању тог новог света, уводимо ред и мир у себи и, полако ће почети да се пресликава споља, јер то су Дани Сварога у чистоти. Указуј, буди, откривај опсену, омају када осећаш, према свему, али без гађења, да не загадимо себе. То је њихов пут, шта ми ту треба да тражимо! 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s