Драган Симовић: ИЗ ПЕСНИЧКОГ ДНЕВНИКА ВИЛЕЊАКА СА ЗВЕЗДАНОМ ЛИРОМ


Бити духован, бити самосвестан и самобитан, бити на унутарњем путу ка Извору Живота, ка Извору Светлости, не значи и бити равнодушан према властитом Роду, према Предању, према Бићу и Духу Народа, већ – напротив!

Духован, самосвестан и самобитан Србин, Бели Србин, мора увек да има у виду свој србски и звездани Род, мора да брани србско Предање, србску Уметност, србску Културу; те да вазда и свагда наступа са србског божанског становишта.

Издајство у Србству има дубок корен.

Издајство се у неких србских породицама преноси с колена на колена, са оца на сина, са деде на унука.

Синови и унуци бивших србских југо-комуниста, данас су либерали, глобалисти, атлантисти, германофили и англофили а, изнад свега, кроатофили.

Кроатофилија и усташофилија веома је изражена у такозваној граџанској Србији.

(Граџанска Србија није словна грешка, како ће неко од вас помислити, зато што се овде не ради о самониклој, изворној ГРАЂАНСКОЈ Србији, већ – под утицајем језуита и франковаца – вештачки створеној ГРАЏАНСКОЈ Србији; а то је она сеновита, прикривена и петоколонашка, те потуљена и подмукла Србија, која је произишла из кроатофилије, усташофилије, германофилије и англофилије.)

Највећи непријатељи самосвојног и самобитног Србства нису негде изван Србства и Србије, већ управо унутра, у самом Бићу и Суштаству Србства, у самој Србији.

Они себе проглашавају за либерале, демократе, космополите и антифашисте.

Њихова уста су пуна слобода и људских права.

Дрчни су, свадљиви, агресивни, погани и зли.

Мрзе све што је србско и руско, мрзе и само име Србије и Русије.

Advertisements

One comment

 1. Соко са Велебита

  Управо данас , 22.02.2018.око 13 часова, на једном скупу побуњених и обесправљених Срба, којем сам присуствовао у центру Београда, имао сам лични „сукоб“ са једним ГРАЏАНИНОМ из ГРАЏАНСКЕ србије , а свима вам је верујем добро познато то име које гласи: Саша Јанковић, донедавни заштитник граџана, само незнам од чега их је он то заштитио.
  Скуп се полако разилазио а њега сам спазио како четворици људи нешто жустро објашњава . Стао сам са стране као незаинтересовано да бих чуо о чему говори . Убрзо ме је приметио па рече , „Ви сте нешто намргођени, вероватно вам се не свиђа моја прича“ и утоме ми је пришао и стао испред мене очекујући да нешто кажем. Уследио је мој одговор: „Када човек који стоји испред мене каже, да је у Сребреници био геноцид , да је Косово самостална држава , да требамо ући у НАТО и у европску унију, онда је тај човек за мене издајник и слуга наших крвних непријатеља“. – Он, – “ Па господине, то је признала и међународна заједница “ . Ја, – „Јесте , али међународна крволочна и злочиначка заједница која нас вековима уништава“. Он, – „Знате господине, па ја сам правник „. Ја, – „Нажалост , правник који ради против Србског народа и државе“. Жестоко узбуђен и растројен ми још рече, „па овако ме нико није понизио“. Ја , „Понизио си ти самога себе“ . Потпуно избезумљен, отишао је у неком свом правцу.
  А све ово што сам му набио на нос , то су у ствари његове изјаве на некој од ових малих телевизија у којој је гостовао пре једно месец дана. До тада о њему нисам знао скоро ништа осом имена . Погледавши
  то на брзину у пар секунди, било ми је јасно ко је , шта је и чији је овај ГРАЏАНИН !

  Господе , Спаси нас !

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s