Драган Симовић: ЈЕЗГРО СВЕТЛОСТИ ЗВЕЗДАНОГ РОДА


ВИЛЕЊАКОВИ ЛИРСКИ ЗАПИСИ ИЗ АКАШЕ

Ништа више не можемо појмити, схватити и разумети са материјалистичког и позитивистичког становишта.

Све позитивистичке и материјалисте науке и духовности припадају Старом добу, Ноћи Сварога, када људи сужене свести ништа нису могли да виде, појме, осете и схвате што је изван и с ону страну видљивог и опипљивог, материјалног и вештаственог.

У последњих неколико година догодиле су велике промене, не само на Мидгарду, већ и у Васељени.

Отворило се ново звездано пространство, отворила се нова онострана и тајинствена димензија, како у личној тако и у колективној Свести и Свесности.

Дан Сварога јесте Ново доба Нове Стварности, Ново доба Звездане и Оностране Стварности.

У Дану Сварога све се збија и згушњава до Простоте и Једноставности.

Сложеност и компликованост јесте одлика Ноћи Сварога, када наша Свест и Свесност још није била кадра и спремна да разуме Просто и Једноставно.

У Ноћи Сварога најсложеније и најкомпликованије бејаху природне науке: математика, физика, хемија, биологија…

Толико те науке бејаху сложене и компликоване да их је ретко ко, уз велике умне и духовне напоре, могао да разуме и схвати.

У Дану Сварога све ће бити Просто и Једноставно.

Сада ћемо математику, физику, хемију, билогију, као и све ине науке, без много труда и напора лако схватати и разумевати.

Зато што са материјалистичког поља учења и разумевања прелазимо, посредством Света Богова, на Поље Чисте Духовности, илити на Поље Чисте Свести и Свесности.

Упамтите: све што је сложено и компликовано, све што је тешко за учење, разумевање и схватање, све што је нејасно, мутно и магливито, то припада Старом добу, то су репови паразитских програма и учења из Ноћи Сварога.

Математика Новог доба, у растућем Дану Сварога, јесте чиста поезија: једноставна, течна, као вода питка, а лепа и лепршава попут љубавне песме.

Бело Србство у Новоме добу, у Дану Сварога, није оно Бело Србство из Ноћи Сварога када се, најчешће, без сврхе и смисла, гинуло на бојноме пољу.

Бело Србство у Новоме добу, у узрастајућем Дану Сварога, биће узнето у највиша овострана и онострана пространства Духа и Свести, а то значи: уткано у само Језгро Светлости Звезданог Рода.

 

Advertisements

One comment

  1. Соко са Велебита

    Тако је драги песниче, па ћемо све то што је КОМПЛИКОВАНО, нећемо му дозволити да буде ЗАМРШЕНО већ ће бити све размршено и просто !!!!!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s