Драган Симовић: ДВЕ УПОРЕДНЕ СТВАРНОСТИ – ВИША И НИЖА


ИЗ ПЕСНИЧКОГ ДНЕВНИКА

ВИЛЕЊАКА СА ЗВЕЗДАНОМ ЛИРОМ

Оно што сам одавно наслућивао, јуче сам, изненада, и у трену тиховања, открио: на Мидгарду се упоредо, од самом почетка, одвијају два временска тока, две повеснице, два тока стварности – истовремено и упоредо теку виша и нижа стварност: Стварност светлих и божанских бића и суштастава, на једној, и привидна, опсена, лажна стварност тамних небића, паразита и гмазова, на другој страни.

У Ноћи Сварога, гле! ми столећима и тисућлећима бивасмо упућени и програмирани искључиво на лажну стварност тамних небића, прикојаса и утвара, док Стварности светлих и божанских бића и суштастава уопште не имадосмо приступа.

Сада, у Дану Сварога, на светлости Сунца, све се јасно види и, открива.

Види се да су сва учења и знања, да су све религије, философије и науке бивале лажне, односно, да су происходиле из ниже, а опсене стварности тамних небића, паразита и прикојаса.

Не само што је повесница бивала лажна, већ и све науке, природне и друштвене: математика, физика, хемија, биологија, астрономија, философија, психологија и, надасве, све идеологије и религије, како родовске и племенске тако и свеопште, планетарне.

Свако од нас, пробуђених и освешћених, у Дану Сварога, може – само ако то истински жели, и, ако се томе посвети – да бива повезан с Акашом, са Мајком свих светлосних и дејствених записа: вести, порука, објава, сазнања и збивања, те да проналази и открива све оно што га занима, што жели да открије, сазна и освести.

Advertisements

2 comments

  1. Ime Prezime

    …мислим, ако не грешим да би уместо назива Створитеља
    „СваРог “ био назив „СваРод’ суштински БОЉИ јер он нема Рогове као јахве сатана !?

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s