ЉУДИ – ТО СУ БОЖИЈА ДЕЦА


10427221_1627701897455592_3998734466073609204_n

„Не постоји болест коју не би могло да излечи пространство Љубави, оно пространство, које сте ви саздали својим рукама и Душом.
Људи – то су Божија деца. Биљни и животињски свет, ваздух и окружујуће нас пространство, такође су творевине Божије. А све то заједно, није ништа друго до материјализација духа Божијег. Ако неко себе назива високо духовним човеком, онда нека покаже материјализацију своје духовности.
Замислите да вас сада одозго посматра Бог. И види, како неко вози трамвај, неко од деце Његове гради грађевине, понеко стоји у радњи за тезгом – он је продавац. Такве професије Бог није стварао. То су професије за робове. Бог није хтео да Његова деца буду робови. Саздао је чудесни свет и предао га на потчињеност својој деци. Узмите га и служите се њим! Али се за то мора спознати тај свет. Појмити шта је то Месец, и појмити шта је то травка, која се назива хајдучка трава – столисник.
И шта је то хектар земље? Да ли је то место на ком човек треба да ради у зноју лица свог? НЕ! То је место, на ком човек уопште не мора да ради! То је место, кроз које човек треба да управља светом. Реците, ко ће веће задовољство причинити Богу: човек који управља трамвајем, или човек који има макар и малени комадић земље, али га је претворио у рај? Свакако други.
Могу ли данашњи људи отворити пут у Свемир? И могу ли научити да освајају Марс, Месец? Немогуће! Зато што ће се тамо појавити оружје, тамо ће се појавити прљавштина, тамо ће доћи до истих ратова, као и на Земљи. А човек је саздан да би освајао друге светове. И то ће се догоеити тек онда када човек спозна и покори Земљу. Начин освајања планета васељенских уопште није технички, већ психотелепатски.
Човек мора да спозна – у чему је истинска красота Свемира.“
(страна 156, књига 8. Нова цивилизација)

Морамо да се замислимо – шта направисмо на овој Земљи?

Свако(м) добро!!!
Данило,
Хектар Земље

https://hektarzemlje.wordpress.com/

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s