Соко са Велебита: МОЈ САН О САБОРУ БЕЛИХ СРБА


СОКОЛОВ КОМЕНТАР НА ЛИРСКЕ ЗАПИСЕ

„КАКО БИ БИЛО ЛЕПО, КРАСНО И ДИВОТНО..!“

Песниче драги и врли, како су сви твоји Снови и Визије величанствени, тако је и овај твој сан величанствен, да сам се просто озарио и мислим да ми је на трен застао дах од узбуђења.
Овакав САБОР Белих Срба био би од изузетне важности и користи за све нас. Верујем а у то сам и сигуран да можемо у наступајућем и не дугом временском раздобљу, смоћи снага и времена и договорити се о оваквом једном догађају и као што ти рече да се погледамо лицем у лице и очи у очи.
Нека сви који ово прочитају од Белих Срба, дају своје мишљење и предлог, како да се ово оствари.
Моје мишљење и сан о овоме САБОРУ јесте, да то буде негде у природи богатој зеленилом уз неки поточић или језерце, рађе него у некој биртији или кафани. Што се тиче времена када би се ово догодило ја ћу се прилагодити већини. Што се тиче нашега драгога песника ја ћу се постарати да га обезбедим ма где год то било на тлу Беле Србије. Од мене толико.

Здраво Живо!

 

Advertisements

2 comments

  1. Верица Стојиљковић

    Ох, кад би знали за хиљаде наших Белих људи који живе и овде и негде другде, за које нико и не помишља да јесу то што јесу и колико добра се труде да учине и чине! То су они што делају у тишини са највишљих висина, из најдубљих дубина, са свих ширина и географских дужина. Све и да би хтели тешко да би стигли.
    Са некога скупа , како рече, поред потока, језера ил реке, ми овде колико нас има можемо им поздраве послати духом да путују и, кроз све препреке да прођу. И то ће нам помоћи да учинимо
    Слава Роду кога знамо и Слава Роду који чини за нас и оно што се чинити не може а ипак- може!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s