Сусрет са Богом


БОГ СЕ ЈАВИ –  Винчанска култура

Сусрет са Богом у нама има различите путеве…Ко то прихвати његов ум је већ повезан са Космосом…Не сумњам да су и наши преци тражили ту конекцију, да су знали када се небески портали отварају…Бог се манифестује свуда, јер све је једно и све је део нас…Можете га видети најчешће кроз уметност, јер је креација његова суштина и дао је људима слободну вољу, да не буде усамљем, да и људи креирају са њим.. Због самог поштовања према Богу, што нам је тако дао ту сслободну вољу, свако је дужан да добротом, светлим намерама, креира свет око себе и није нужно да уме да црта, пева.. Они са уметничким даром су први до Бога и његовим рукама постају „четкице“ којима исцртава живот чиме оплемењује душе на земљи и доказује своје постојање… Он је у вама и спојили сте се када осетите огромну радост , енергију, када вам сузе лију саме од себе…То може бити кроз религију, музику, слике, речи, винчанску културу..

Наши преци су до суштине свог постојања којег човек вечно тражи долазили у контакту са природом, гледањем у звезде, веровањем у дух своји предака, моћне духове животиња, кроз сликање, вајање, плес, певање и нико ником није наметао свој пут. Они су само били свесни да су путеви различити, а да сви долазе тамо где треба сви да се нађемо; у љубави , у миру, у светлу..Баш како су осетили они који су дотакли смрт и вратили се у живот. Верујем да ми колективно можемо да одемо ниво више, путем којим смо сами одабрали… Не престајте да тражите тај пут.

Некада је то сам човек који је тик поред вас, јер кроз њега протиче силна Божанска љубав, уметност без речи, звука и слика… Отворите чула и примајте свет око себе, храните душу, Ослушните Бога!

Извор- фејсбук страница- Винчанска култура-.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s