Златокрила Вила са Радана: ПРИЗИВАЈМО У ПОМОЋ НАШУ НЕБЕСКУ БРАЋУ И СВЕТИ ДУХ ИЗ ВЕЧНОСТИ


Јак запис Пробуђени и освешћени не бојте се!

Тај запад нас је замајавао, замајавао и поништавао Бога Оца Творца до изнемоглости, само да заборавимо ко смо и одакле долазимо, све се чини и ради како  изгледа у договору са невидљивим нижим, јер изгледа ови на западу никада и нису прешли на неки већи ниво, и када им даш мало спољних угодности и лепоте, они су задовољни и на све пристају, тако да још већа успаваност влада.

Е, сад, остале душе мисле да тако треба па раде и прате како споља већина ради, мисли тако треба, јер споља разне религије те још више замајавају, а ако кренеш да се буниш, онда ови невидљиви насрћу да затворе освешћивање, много је омаја како видљивих успаваних тако и невидљивих, ови мећу нас успавани су веома лукави, тако да мора сваки корак и мисао њихову да пратиш јер они невидљиви кроз њих те гледају.

Баш данас гледам ово дивљање на Косову и бесове, онолико да нас мрзе, крвнички, страшно, оно само могу бесови из других светова да користе све њих у физичком телу против нас. Гледам и питам се до када, овакво понижење на нашој светој земљи, само зато што стојимо од искона У Творцу и  желе физичким ударцима (где показују своју немоћ у духу да нас зауставе, просто тим ударцима болним нас моле) желе да се једном предамо и паднемо, одакле нам толика снага та истрајемо и трпимо, те ударце, просто се и чуде) да избришу, сећања на нашег Бога Оца у правди који све држи и који је свему дао живот.

Видим да је овде још увек слободна воља таме и светлости и свима је допуштено, али кад крене Правда Небеска Биће Јако, овде смо за правду у чистоти и никаква нечистоћа и тамнило не може више да дивља стоп, не смемо ми да се светимо и мрзимо већ правдом високо да тражимо правду да би опстали у ТВОРЦУ Безкраја у светлости. Љубав у правди мора да победи и то је закон Васељене. И ово у Русији, намерно јер треба да се нахране уз страхове, вриску, ужасе, ови нижи, тако да велика Будност треба да постоји, призивајмо нашу Небеску Браћу и свети дух из вечности у помоћ да све неправедно и лажно падне и испари, нису ни криве многе душе, мисле тако треба, заражене мржњом, омађијани, овде требаш бити Велики да би све ово разумео и опстао у чистоти!

Дан Сварога долази свет Прав се јако пресликава и сада користе то време што је преостало за пакост, требаш мудар бити и све сагледавати!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s