Златокрила Вила са Радана: Лукавство је завладало свуда око нас


Колико је лукавство завладало међу успаване, да ако ниси прошо много тога и видео, тешко ћеш их прочитати. Улизују се, лепим речима, мила драга, сестро, верујим ти, такве улизице су прерасле и само лукавство, чак се стално иде по цркви, иконе свуда око главе, а краде се, лаже, кад год се стигне.

Гледам и питам се шта је ово, гледају и свеци и све допуштају, ни они се не мешају у такву прљавост већ допуштају и чекају ту правду Творца да удари, не могу ни да верујем али гледам има и докази видљиви виђени ,када је неко добар, он то уопште не може да прихвати да тако нешто постоји.

Душа то поништава и чуди се  да таква прљавост постоји, али дато ми је да видим много пута, то су успавани који су запрљали своју душу и сада служе таму и желе све око себе да замајавају а добре и наивне душе да  запрљају и убеде да неће више, да поништавају исконску правду у себи (коју је Творац доделио својој деци да се њом боре против успаваности и неправде) и да смиреним тоном сваки пут говоре, није то ништа, важно је да смо здрави, ааааааааааааааа лаж сеци правдом, е само због таквих треба да истрајеш у чистоти и у Правди Творца, да дозиваш све то да почисти! 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s