Драган Симовић: СВИ СМО ЈЕДНА ТЕ ИСТА ВЕЛИКА ЗВЕЗДАНА РАСА


(Сњежани Прлић,

даровитој и видовитој песникињи

Великог Звезданог Рода.)

Када стргнемо тисућлетну паучину с очију, када одбацимо све пустињске религије и идеологије – јудаизам, јудео-кршћанство, ислам, католицизам, ортодоксију, бољшевизам, нацизам, фашизам, усташтво, комунизам, глобализам и сатанизам – када се пробудимо из тисућлетног мртвачког сна, и освестимо – заиста освестимо! – тада јасно видимо и схватамо, да смо сви ми Један Те Исти Звездани Род, Једна Те Иста Велика Раса.

Све ове мрачне религије и идеологије створили су космички паразити, гмазовски предатори и заклети душмани Велике Расе, Великог Звезданог Рода.

Седиште и змијско гнездо невидљивих небића, космичких паразита и предатора, био је, и остао, у минулих двадесет векова – и још увек је – Ватикан!

Пре појаве јудео-кршћанства ми нисмо били ни Срби, ни Руси, ни Пољаци, ни Чеси, ни Хрвати, ни Словаци, ни Украјници, већ Једна Те Иста Велика Раса, Један Те Исти Звездани Род, повезани са Извором Живот, повезани са Великим Творцем и Великом Душом Васељене.

Били смо повезани са свим овостраним и оностраним световима, са свим планетама, звездама и сунцима, са свим светлим бићима и суштаствима из Вишњих духовних и божанских светова; били смо племенити, духовни, прозорљиви и видовити, знали смо многе тајне Постања и Стварања, речју, били смо Богови и Богиње.

Од појаве јудео-кршћанства – а то и јесте Ноћ Сварога – Мидгардом је завладао тисућлетни мрак, мрак мрачнији од свих ноћи у којему су вршени најгрознији, најјезивији и најужаснији погроми над Великом Звезданом Расом.

Грозоте, погроми и ужаси провлаче се кроз сва минула столећа, да би у двадесетом веку, у Свитање Новог  Дана Сварога – а најмрачније и јесте управо пред Свитање! – Велика Звездана Раса била и буквално биолошки преполовљена.

Ватикан је крајем деветнаестог и почетком двадесетог столећа осмислио најгрозније идеологије, револуције и верске ратове – створен је бољшевизам, комунизам, фашизам, нацизам и усташтво – с једном једином намером: да посве сатре и затре наш Велики Звездани Род.

Упамтите: све зло на Мидгарду у двадесет минулих столећа потиче из Ватикана, из самог језгра, из змијског, рептилског и јакрепског гнезда јудео-кршћанства.

Срби, Руси и Немци – Кичма Звезданог Рода, Стожер Аријевске Расе, биолошки су преполовљени у минулом столећу.

Између јудео-кршћанства, католицизма, бољшевизма, комунизма, нацизма и фашизма стоји велики знак једнакости.

Сада, у Дану Сварога, полако се будимо од веквног сна, и разазнајемо, те будно сагледавамо и видимо, да смо сви измишљени народи, да смо сви ми измишљене нације с једном једином намером и сврхом: да се без престанка између себе требимо и сатиремо, а све по замисли и науму наших заклетих и крвожедних душмана – космичких паразита и предатора.

Када одбацимо све религије и идеологије које су створене у мрачној и студеној Ноћи Сварога, тада ћемо се изнова родити, али родити Одозго, за вечне Богове и Богиње.

(Београд – на Истеру, године 7527, месеца лежитраве, дана једанаестог, у час петнаести.)

Advertisements

3 comments

 1. Snježana

  Napisao si dobre i neosporne stvari ovdje. Blagodarim Dragane što si meni posvetio ovaj svoj visokospoznajni post, što znači da sam doprinjela da shvatiš veoma bitnu stvar za osobni duhovni razvoj.
  Svatko u sebi i za sebe treba pobjediti svoje predrasude, egoizam, mržnju zarad mržnje i shvatiti da se poeni ne sakupljaju kod ljudi istomišljenika nego kod našeg Tvorca.
  E onda ćemo svi znati na čemu smo.
  Mi jesmo (ako jesmo) svi ista velika zvjezdana rasa, ali nismo svi isti, jer nemamo svi ista zaduženja.
  Hijerarhija postoji i u višem svijetu, i ovdje, gdje se sada nalazimo.
  To da se ne smetne sa pameti.
  Živ i zdrav bio!!

 2. dragansimovic

  Здраво Живо, драга Сњежана, и благословена навек била!
  Све што знам, умем, могу, смем и стварам, то су дарови Белих Божанства и Светлих Суштастава из Вишњих светова.
  И још нешто.
  Све што сам чинио и створио, чинио сам и створио Срцем и Душом, а не Главом и Умом!
  Тако сам и данас, по налогу Срца и Душе, теби посветио своје лирске записе, јер сам те одраније запазио, видео и препознао расном, даровитом, видовитом, те самосвојном и самобитном песникињом, песникињом која следи своје Срце и свој унутарњи Глас.
  До мишљења људи уопште не држим нити ми је стало да славе овога света!
  Знам ко сам, чији сам, одакле сам пошао и, куда и камо идем!
  Драго ми је што постојиш и што твориш Дела Љубави.
  Здравља светлим мислима и сновима твојим!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s