Драган Симовић: Звездани Свет – Свет Духа и Свести


ЛИРИКА ВЕЧНОГ ТРЕНУТКА

ВИЛЕЊАКА СА ЗВЕЗДАНОМ ЛИРОМ

(Милораду Максимовићу, Плавом Вилењаку са Звезданом Лиром, који ће – будући да је четрдесет година млађи од мене – наставити Овим Звезданим Путем Свих Путева, тамо где ја посрнуо и застао будем.)

Да бисмо могли убразано да узрастамо у Духу и Свести ка Вишњим божанским световима, мораћемо што пре да одбацимо сва лажна знања која смо примали у Ноћи Сварога.

Све што смо учили у Ноћи Сварога, када Мидгардом владаху рептилска и паразитска небића, било је погрешно, лажно и наопако, будући да та знања не потичу од Звезданог Рода, већ од нижих, вештачки ствараних човеколиких раса.

Сада говоримо о Знањима и Моћима Наших Звезданих Предака, Наших Белих Богова и Белих Богиња који су Наши Праоци и Наше Прамајке.

Све Племенито, Лепотно, Дивотно и Узвишено што постоји на Мидгард-земљи, све Тајне, Загонетке и Чуда Мидгарда – све су то створили Наши Велики Преци.

Створили су – у својим визијама и сновима – Бели Ури, што је првопројављено име за Беле Србе.

Бели Срби су, преко Светлосног Записа, изравно повезани са Дејствима и Енергијама Великог Стварања.

Ова Висока Знања Богова не можете ни да примите ни да појмите све док из Духа и Свести не избаците рептилски програм који вам је тисућлећима наметан и усађиван.

У Ноћи Сварога све религије, све идеологије, сва учења и све науке у поткама и основама, у титрајима и трептајима имају рептилски програм, и управо вам тај рептилски програм и не дозвољава да ишта видите, појмите и схватите изван материјалног света.

Под моћним утицајем рептилског програма, ви видите, појимате, схватате и разумете само оно што можете да опипате.

Да бисмо се ослободили рептилског програма, да бисмо изишли из тамнице лажних знања, ми морамо, у Духу и Свести, да учинимо Звездани Скок, да искорачимо из тропросторног, тродимензионалног привидног и лажног света, из света закривљених космичких огледала, и да ускочимо у петопросторни, петодимензионални Звездани Свет – Свет Духа и Свести, Свет Великог Стварања.

(На Истеру, лета 7527, месеца лежитраве, дана двадесетичетвртог.)

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s