Драган Симовић: Закон Свих Закона Стварања


 

ЛИРИКА ВЕЧНОГ ТРЕНУТКА

ВИЛЕЊАКА СА ЗВЕЗДАНОМ ЛИРОМ

Све наше замисли, науме и намере, визије и снове из минулих животних токова, остварујемо у овом животном току, једнако као што ће се из овог животног тока у будући животни ток прелити све оно што смо смишљали, сневали и наумили у садашњем тренутку.

Да ли ми верујемо или не верујемо у то, у крајњем случају, то уопште није ни битно, јер тај Закон Свих Закона Стварања дејствује без престанка, одувек и завувек, без обзира на нашу веру или неверу, на наше знање или незнање.

Зато је битно да у стању будног сневања, у стању свеопште будности и свесноти, деламо и дејствујемо у складу са Тим Законом, чистећи за собом кармичко смеће из минулих животних токова, чистећи и упоредо стварајући нови животни ток без икаквог кармичког смећа,  све до потпуног укидања карме, односно, до надилажења и превазилажења узрочно-последичне равни на којој се и одвија карма.

У овом животном току, у овом тренутку вечности, ми – и само ми – одлучујемо, да ли ћемо се у наредном животном току родити као Бог/Богиња или, пак, као некакво сасма другачије, јадно и бедно биће.

Ако се одлучимо, да се родимо као Бог/Богиња, ми ћемо то моћи да осетимо, или макар наслутимо, чак и у овом животном току.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s