Ирена Маринковић-„САСВИМ ОБИЧНИ ЉУДИ“ део I


IMG-3d587c7fbd621ec88429f4f5b1a1a330-V

 

Види како је свет постао различит а исти,….Калуп.

Јурњава за временом у трци за непостигнутим,решени да не посустанемо-пропадамо…Урушавамо се у намери да кренемо да живимо.Обављамо своје потребе без уношења себе,без представе о томе ко смо заправо.Само маглена илузија.Животаримо,угађамо нормама које су наметнуте-тиме олакшавамо себи не би ли тим чињењем друштво прихватило-Нас.

Постоје људи другчији.

Они који живе и оправдавају сврху постојања.Ти различити нису заправо разлика већ слика онога што свако треба бити…. А то је јединствена јединка.

По опредељењу-Бајкер.По мишљењу-Слободан.У души-вечити сањар.Човек по свим ставкама…

А прате их разне предрасуде….

Кажу да онај ко сам себе не схвата од других прави копију себе.Несигурност лечи осуђујући друге.

„BROTHERS M C“-мотористи Новог Сада.Они који су уживање довели до савршенства,уживајући у производњи ветра са својим омољеним двоточкашем.Иза њих остаје време,живе садашњи моменат и што је најбитније-Добри људи.

Имала част да упознам оног главног и одговорног,поменутог клуба.Његову супругу која дише заједно са њим ту јединствену слободу.И њихово троје деце.Различити а тако свесни свога постојања и лепоте тренутка.Нису се опколили себичношћу као данашњи свет,већ су себи и друштву подарили три јединствена дечака.Који расту у хармонији једног сасвим обичног а необичног пара.

IMG-397e69a72d500b13a3b6f12928e3d2dd-V

Нису они из оних прича о мотористима…Оне су шаблон копија.Нису они недовршена бајка.Они су пар који живи пуним плућима и воли.

Предност је у чињењу онога што нас испуњава.У необраћању пажње шта други мисле,јер живимо за себе у симбиози са природом.

Пролазимо ли улицом којом се креће и неки двоточкаш пре но што ишта помислимо-Запитајмо се-Није ли он своје снове остварио и сада јури за новима…

Није битно чиме се бавимо,шта радимо-када волимо то-Испуњени смо и блистамо.

Хвала Срђану,председнику мото организације,што ми је отворио очи додатно.Због њега сам разумела шта је љубав,давање,уживање и несебичност.
Хвала Гордани,његовој супрузи,која ми је објаснила шта је посвећеност једне жене.Она је све то а и своја…,Дивотно…

Како је само свет леп,пун различитих људи и њихових прича,…У томе се огледа лепота живота.

IMG-cd8b0d2a7fbfde7fddab16ad90e6c6ea-V.jpg

Advertisements

2 comments

  1. Верица Стојиљковић

    Богатство је када неко може да угледа радост, љубав, испуњеност, задовољство; да застане, да поздрави људе који то носе и да пожели да их представи другима.
    А благодарје је знати, да постоји љубав између мушкарца и жене посвећених једно другоме – ту се рађају радосна деца. Кажем љубав без описних речи права, велика, величанствена, јер љубав или јесте или није. А да за истину, за права осећања, за искреност, не постоји тешко време – сведочи нам овај пар. Па, угледајмо се на њих – отворимо своја срца, не чекајмо неко друго време, неки други живот, јер све што имамо је – сада! Отворимо душе, избацимо из њих све што нас притиска; погледајмо ову лепу планету; има места за све нас; волимо се више, више, више…и обрадујмо Васиону и Створитеља нашег – томе нас он учи, то жели од свих нас! Благодарим Ирена на препознавању правих људи!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s