Драган Симовић: ВедСрбски – Језик за СаОбраћање у Духовној Васељени


ЛИРИКА ВЕЧНОГ ТРЕНУТКА

ВИЛЕЊАКА СА ЗВЕЗДАНОМ ЛИРОМ

Без знања и суштог осећања ВедСрбског језика не може се путовати кроз унутарње светове, не може се СаОбраћати (ведсрбска реч за комуникацију) са Боговима и Светлим Суштаствима.

Постоје само два језика на Мидгарду за путовање кроз оностране светове и СаОбраћање са Боговима и Светлим Суштаствима – ВедСрбски и СанСкрит.

Сви ини језици – а енглески превасходно – користе се само за путовања и саобраћања у спољном, материјалном илити физичком свету (као и у Материјалној Васељени), но, преко тих језика се не може уопште СаОбраћати са Боговима и Светлим Суштаствима.

Све ине језике – изузев ВедСрбског и СанСкрита – створили су космички паразити и рептили, да би Звездану Расу, да би наш Звездани Род,  држали у покорности.

Рецимо, знање енглеског, немачког или француског користи нам искључиво за путовања и СаОбраћања у спољном, материјалном и физичком свету, али за улазак у унутарње и оностране светове, за улазак у Унутарњу Васељену, од помоћи су нам само два језика: ВедСрбски и СанСкрит.

Ово сам сазнање по стотину пута проверио и потврдио у Акаши!

Ми можемо савршено знати неки од тих спољних језика (а енглески је најбољи пример за то), можемо чак и поезију писати на том језику, но, све што створимо на том језику користиће нам једино у спољном, материјалном и физичком свету.

Поезија коју пишемо и стварамо на енглеском, немачком, француском или иним језицима спољнога света имаће неке уметничке, културне па и духовне вредности, али све те вредности важе само за спољни свет и Материјалну Васељену.

Само на ВедСрбског и СанСкриту може да се Ствара Поезија Оностране Васељене, Поезија која се вазноси на дванаести ступањ Божанског Стварања, само се на ВедСрбском и СанСкриту може Ведати – Стварати Поезија за Онострану Васељену, за Богове и Светла Суштаства.

Због нашег, ВедСрбског језика, и води се, гле! већ тисућлећима и еонима рат против нас!

Зато што је ВедСрбски језик Светлосни Код Богова, и сваки онај који Веда ВедСрбски језик никада не може бити поробљен изнутра, никада не може бити умно, душевно, духовно и у Свести поробљен.

Све док на Мидгарду буду живи ВедСрбски и СанСкрит, Два Језика Богова, космички паразити и рептили никада неће успети да завладају Мидгард-земљом.

Бели Срби и Беле Србкиње морају бити свесни тога, да је за њихову децу битније (да је веома битно и веома сушто) Знање и Осећање ВедСрбског језика, од знања и осећања свих иних језика који су само за употребу у спољним, физичким и материјалним световима!

Ко ово сада не разуме и не схвата (или, пак, одбија да разуме и схвати!), схватиће и разумеће у некој следећој инкарнацији, у једном од будућих животних токова.

(Велики Гај, лета 7527, месеца цветног, дана трећег.)

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s