Драган Симовић: Образовање у Оностраној Школи Космичких Мистерија (2)


Они који су Двапут рођени, Они који су Одозго рођени, по правилу, имају танану, флуидну, етаричну, племениту, узвишену и божанску душу; тело им је гипко, савитљиво и чврсто, иако делује ваздушасто, флуидно, лагано и етарично.

Лице им је издужено (следи вертикалу као и њихово физичко тело); црте оштре и јасне; орловски (горштачки) нос; очи дубоке и пуне светлости; поглед сањалачки и сневалачки, а продоран.

Сви Они који су Двапут рођени делују слично, скоро да наличе једни на друге као род рођени, без обзира у којему се звезданом знаку Рожданика догодило њихово биолошко (физичко) рођење.

Они су – по свему, у сваком виду, у сваком погледу – Ваздух и Етар.

Лагано им је, и готово прозрачно, њихово физичко тело; лагани су, и скоро неосетни: у општењу, у комуникацији, у разговору, у излагању своје поетике, својега погледа на свет, својега става, мишљења и осећања.

Њих ја зовем Плавим Вилењацима, будући да су – не само од својега духовног, већ и својега биолошког рођења –  повезани са Светом Плавих Вилењака, иако многи од њих нису ни свесни тога.

Двапут рођени, рођени Одозго – све овде казујем из живог овостраног и оностраног искуства – или већ јесу остварени као Аватари, или ће то бити у првом наредном животном току.

(Вече у Великом Гају, лета 7527, месеца цветног, дана двадесетитрећег.)

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s