Драган Симовић: Образовање у Оностраној Школи Космичких Мистерија


Благодарим

великим, врлим и племенитим

Душама 

Драгане Медић

и Милана Живковића!

У будном сневању у сну, Душа Будућег Посвећеника – Аватара – одлази у Онострану Школу Космичких Мистерија, где се школује, образује, васпитава и припрема за Друго (Поновљено) рођење Одозго, као и за подвиге и дела, како у овоме свету, тако и у оностраним световима, по одласку са овога света.

Ујутру, иза буђења, Будући Посвећеник – Аватар – обично није свестан својих звезданих (астралних) путовања у будном сневању сна, будући да тајно образовање његове Душе у Оностраној Школи Космичких Мистерија мора да остане скривено од Ума и Разума све до свршетка школовања.

Иако, како рекох, Будући Посвећеник – Аватар – није свестан својих ноћних звезданих путовања и школовања у Оностраној Школи Космичких Мистерија, он и те како, у будном стању, осећа некакве чудне промене у себи и на себи: осећа промене у мислима, размишљањима, осећањима, виђењима, појимањима и схватињима, те у сновима и визијама, као и у невероватним и натприродним стањима измењене свесности и свести.

За све време школовања, Будући Посвећеник пролази кроз дубоку космичку тугу и сету, кроз дубоку космичку патњу, и кроз дубоке (и најдубље) космичке боли Душе.

Туга, патња и боли јесу узроковане из двају разлога: први разлог, то је одвајање од материјалног (физичког) света устаљености, нужности, принуда, незнања и неслобода; други разлог јесте сагоревање кармичке шљаке илити кармичког смећа – свега оног лошег, ружног и прљавог што се таложило кроз многе нараштаје предака, као и из властитих утеловљења, животних токова, разних инкарнација.

У таквим измењеним стањима, за време школовања, Будући Посвећеник – Аватар – за обичне људе у свету, за људе у незнањима, омајама и опсенама, делује као велики чудак, као дворска луда, као неко ко је заувек изгубљен за овај свет.

Но, то је тако само када се са стране, из спољног света посматра, када то посматрају и о томе суде људи из незнања, омаја и опсена, док би, Видовити Посвећеник који сазерцава из Унутарњег, одмах запазио напредак и узрастање ка Звездама и Сунцима, ка Извору Живота, Љубави, Светлости и Знању Богова.

(Велики Гај, лета 7527, месеца цветног, дана двадесетитрећег.)

Advertisements

One comment

 1. Драгана

  Драги пјесниче Драгане, тешко је наћи ријечи за осјећаје које будиш у мени кроз додире наших Душа.
  Са првим прочитаним стиховима пјесника Драгана Симовића постала сам Твој вјерни читалац и ученик.
  Касније, нашим дописивањем, промјене су постале још и веће, и не престају…
  Уз то све, постао си Род мој најрођенији, тако Те доживљавам, а нисмо једно другом очију видјели.( у овом животном току)
  Теби моја душа се радује, теби се вјерује, тебе осјећам и разумијем, храбриш, лијечиш и љубав ми шаљеш, а километри између нас…
  Благодарим Вишњим на овом дару, на додиру са Твојом пречистом Душом, свјетлости и радости коју непрестано осјећам кроз Твоје Стваралаштво и Родну Љубав, какву нити један пјесник није пробудио у мени.
  Ово је нешто што се носи са собом и по одласку са овог свијета…
  Благодарна за све…
  Драгана из Приједора

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s