Драган Симовић: Образовање у Оностраној Школи Космичких Мистерија (3)


Сневајте велике и највеће снове, замишљајте велике и највеће визије, имајте велике и највеће жеље!

Јер, када сневате велике и највеће снове, када стварате велике и највеће визије, када имате велике и највеће жеље, тада се свеколика Васељена са свим звездама и сунцима, са свим светлим бићима и суштаствима уједини и потруди да вам се снови и визије остваре а жеље испуне.

Не будите скромни, већ крајње нескромни!

Све што је мало, то је израз себичности и саможивости.

Мали снови, мале визије и мале жеље, и то је израз прикривене, потуљене и подмукле себичности и саможивости.

Нас су кроз столећа и тисућлећа – у дугој и студеној Ноћи Сварога – учили и васпитавали да будемо скромни у свему: у сновима, у визијама, у жељама, у знањима, у умећима, у љубавима.

А скромност је једно од имена за скученост и тескобу, за себичност и саможивост, за страхове и бриге.

Двапут рођени, Одозго рођени Бели Срби и Беле Србкиње превазилазе и надилазе све законе, норме, забране и оквире из Ноћи Сварога, те васпостављају Нови Ред и  Поредак, Сварогов Ред и Поредак, у свеколикој Васељени.

Њихови снови, Њихове визије и жеље нису од овога света, од света тескобе и скучености, омаја и опсена: Они сневају снове о Белој Србији која ће бити пространа и велика као Галаксија; сневају снове о Беломе Србству које ће насељавати сва сазвежђа и звездана јата; Њихов национализам је РодоЉубље, Њихов национализам је Космизам – не космополитизам, но Космизам; зато што је и сам космополитизам скучен и тескобан и односи се само на Мидгард-земљу, а Космизам је велик и простран колико и сама Васељена.

Немојте се страшити великих снова, великих визија и великих жеља!

Одбаците тај страх који вам је наметнут кроз многе нараштаје, од космичких паразита и рептила, а преко лажних учења, лажних религија и још лажљивијих идеологија.

Сви наши снови се остварују, све наше визије постају стварност, све наше жеље се испуњавају.

Немојте да зажалите кроз двадесет или тридесет година када се остваре сви ваши мали снови и све ваше мале визије и испуне све ваше мале жеље!

Тада ћете се горко кајати што нисте, уместо малих, сневали велике снове, стварали велике визије и имали велике жеље!

Одувек сневам, и у сну и на јави, многе снове.

Један од снова је и овај: Видим све Беле Србе и све Беле Србкиње или као садашње – већ остварене – Аватаре, или као будуће Аватаре, као Богове и Богиње, као светла бића и још светлија суштаства, и, видим Белу Србију велику као Галаксија, у којој сви живимо са Сврхом и Смислом, живимо без страхова и брига, живимо као Аватари и Богови, посве остварени и испуњени.

Зар то није дивотан сан, достојан сваког Белог Србина и сваке Беле Србкиње?!

Зашто су савремени Срби, Срби који нису Двапут рођени, тако тескобни и несрећни, скучени и бедни, престарешени и забринути?

Зато што су сви нараштаји Срба, столећима и тисућлећима, у Ноћи Сварога, сневали мале снове, стварали мале визије и замишљали мале, скромне и прескромне – а у бити себичне и саможиве – жеље.

Ово што данас видимо у Србству и Србији то је управо остварење и испуњене њихових малих снова, њихових тескобних визија и њихових прескромних жеља.

Да, заиста!

Што су сневали, то им се и догодило.

(Јутро у Великом Гају, лета 7527, месеца цветног, дана двадесетичетвртог.)

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s