Драган Симовић: ТАЈНИ ЛЕТОПИСИ АКАШЕ – БИТНО И СУШТО


Све што је битно и сушто сачувано је у Акаши.

Акаша је Мајка Васељене, Информациони и Информативни Систем и Центар Васељене, односно Васељенска База Свих Података, Објава, Дешавања, Знања и Сазнања.

У Акаши је Све Истинито, Све Проверено и до у танчине Обрађено.

Видовити Посвећеник који је повезан и умрежен са Акашом, нема уопште икакве потребе да информације о Нама, о Животу, о Васељени, и било чему другом, тражи у Материјалном Свету, на Земљи међу писаним и материјалним изворима.

Зашто се Ми, зашто се Људски Род, не служи и не користи Акашом, Тајним Летописима Акаше?

Зато што су нас космички паразити и рептили тако програмирали.

Програм који је од стране паразита и рептила убачен у нас помутио нам је Ум и Разум и до краја сузио Свесност и Свест, тако да ми можемо да видимо, појмио и схватимо само оно што можемо да опипамо и видимо у материјалном свету.

Од дванаест димензија Ума и Разума и исто толико димензија Свесности и Свести – колико смо првобитно у Праисконији имали – ми смо паразитско-рептилским програмом сведени на свега три димензије у свему.

Једино веома ретки Ведски Посвећеници (а ми њих зовемо Белим Урима) – од Звезданог Рода Ведских Белих Срба – нису подлегли тим паразитско-рептилским програмима и утицајима.

Они су и даље, све минуло време, чували, неговали и тајним путима – само изабранима – преносили Видовита Ведска Знања Белих Богова.

Но, они су били посве одвојени од Рода и Племена, били су  изопштени, искључени а некада и буквално прогнани из Заједнице Ближњих.

Скривали су се и обитавали по пустињама, шумама, раселинама и пећинама, знајући да у Ноћи Сварога они – Ти Ретки Видовити Ведски Посвећеници – неће моћи ни за јоту да ишта промене у Свету и Људском Роду.

Тако је Људски Род до краја заведен, слуђен и поробљен.

Зато нас и дан-дањи са чуђењем погледају сви одреда из нашега окружења кад год им споменете Акашу!

Они су убеђивани кроз многе нараштаје, да само, и једино, верују материјалним изворима и записима из Материјалног Света, а сви извори и записи из Материјалног Света јесу у бити паразитски и рептилски!

Што се мене тиче, једино Истинит и Меродаван Извор за све информације, објаве и поруке, за сва знања и сазнања јесте Акаша, јесу Тајни Летописи Акаше.

Све друго и све ино – нити је Битно нити Сушто!

(У Великом Гају, лета 7527, месеца липња, дана седмог.)

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s