Драган Симовић: Овај Тренутак Вечности


По Закону Стварања не би требало да будемо ни болесни, ни смртни, ни несрећни, ни бедни, ни немоћни, ни бесловесни, једнако као што не би требало ни да боравимо на Земљи, тамној и суморној, која подсећа на Тамни вилајет.

Не би требало!

Све је то стога што се налазимо на погрешном месту Васељене, у Зони сумрака, иза закривљених космичких огледала.

На овом месту Васионе, у Зони сумрака, у Црној рупи, ми примамо једва пет посто од свеукупних импулса Стварања и Живота, и зато нам је све тешко, мучно, болно, смртно па, на тренутке, чак и бесмислено!

Овог пролећа, овде, у Банату, али и у целој Србији, данима падају кише; спустила се магла и тмуша; сунчеви зраци једва се пробијају кроз тмасте облаке, а влага и мемла бије из камена и дрвета, бије одасвуда, бије и одоздо и одозго, тако да дишемо попут риба на копну.

Ништа од тога није природно, већ је све неприродно и сурово, и све вођено те усмеравано из Црних рупа, из центара тамних космичких паразита и рептила.

Све теже се успоставља онострана и духовна веза са Белим Боговима и Светлим Суштаствима; сва бића – а не само људи – болују и пате, а болује и пати свеколика Васељена са свим планетама, звездама и сунцима.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s