Драган Симовић: Ко не верује, увериће се!


Пробуђен и освешћен човек види све обмане, преваре и лажи, све илузије, омаје и опсене овога света којим од почетка Ноћи Сварога владају космички паразити и рептили преко својих верних послушника на Земљи, а то су хазаро-кршћански АнглоСаксонци и Германи.

Већ више од двадесет векова паразити и рептили, преко хазаро-кршћанских АнглоСаксонаца и Германа – а пошто  освојише, опустошише и поробише земље и народе Звезданог Рода – владају Европом, а из Европе и Светом.

Успон АнглоСаксонаца и Германа поклапа се са почетком Ноћи Сварога, а то је Време Смуте, време кад паразити и рептили преко Ватикана – јер Ватикан столећима бејаше њихов стожер – преузимају од Хиперборејаца – Ведских Белих Срба – све полуге моћи и управљања на Мидгард-земљи.

Сви англосаксонски и германски језици јесу вештачки, компилацијски и хибридни језици које су, користећи као основу ведсрбски језик, створили паразити и рептили, предавши их потом дивљим англосаксонским и германским племенима.

Почетак потпуног поробљавања Човечанства поклапа се, такође, са успоном англосаксонског (енглеског) језика и англосаксонске културе.

Шездесетих година прошлога века – када сам имао између петнаест и двадесет година – био сам скоро до лудила надахнут и одушевљен рок-музиком и свеколиком рок-културом, као и већина младих тога доба.

Толико сам био опседнут том и музиком и културом, да сам помно пратио сва дешавања како на домаћој тако и на иностраној рок-сцени.

Куповао сам албуме Битл(и)са, Ролингстонса, Криденса, Цепелина, Скорпионса, Дорса, Боба Дилена, Џима Морисона, Џона Ленона; облачио се и понашао по последњој моди тога времена, као да боравим у Лондону или Паризу; био сам млад, наиван и посве слуђен хазаро-рептилском музиком и културом.

Због психоделичне и шизофрене рок-музике и хазаро-црноопсенарске културе прекинуо сам школовање у двема средњим школама, бежао од куће у свет, лутао и глуварио, дружио се са хипицима, медиокритетима, идиотима и дебилима, те и сам, на тренутке, бивајући раван њима.

Данас имам осећај, да су то године које су појели скакавци, године помрачења моје свесности и свести!

Верујте ми, да се, на тренутке, и сам гадим над самим себом  из тога времена, гадим се до повраћања!

Но, већ у двадесет и другој години, доживео сам прво истинско буђење, просветљење и потпуно отрежњење.

То се догодило у једном градићу на северу Немачке, између Хановера и Хамбурга.

Тада сам и буквално у само једној јединој летњој ноћи – ни дан-дањи не умем да објасним како се то и зашто догодило тако изненада и муњевито! – видео и схватио, да је то најцрња рептилска магија, да тамни владари из сенке руководе свеколиком рок-музиком и хипи-рок-културом, да су они истински креатори свеколике моде, свих модних трендова, идеологија, ратова и револуција, како у прошлости тако и у садашњости.

Моје буђење и просветљење поклапа се са мојим Другим рођењем, рођењем Одозго, рођењем из Духа.

После те летње ноћи буђења и просветљења, ја више нисам био онај који сам до тада био.

Напустио сам већ следећег дана фирму у којој сам радио, отказао стан у којему сам боравио, напустио старо друштво, прекинувши све везе са свим старим, и, започео Нови Живот, са Новим Ликом и Именом, са Новим Идејама, Новим Сновима, Новим Визијама.

И, ево вам, на концу, мојих пророчанских визија: владавина паразита и рептила престаће заувек онда када се на Мидгард-земљи не буде више чуо енглески језик, нити се више ишта буде знало о англосаксонској култури!

Све док је енглески први и главни језик у Свету, знајте да Светом још увек владају космички паразити и хазаро-рептили.

Ко не верује, увериће се!

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s