Милица Бела Србкиња са Радан-планине: ВЕЋ ДУГО СЕ ВОДИ БОРБА ИЗМЕЂУ СВЕТЛА И ТАМЕ


Милина, милина јачина, јачина у истини дивотна -како је све лепо записано и пренешено кроз реч, а све путем осећаја срца и душе, све ово осећам, препознајем, видим,и доживљавам кроз своје срце и своју душу, исти се препознају!
А Будите будни, будни, будни! Тачно!
Све насрће, све је подивљало по хоризонтали, страхови, бесови, мржње харају по хоризонтали, тако да желе много здраве и племените душе да заробе и да им затворе пут вертикале, желе да те увуку у тај круг опсене-где све врти у вртлогу незнања, али само свесно и будно уткани у своју душу. Спољни свет (стари-почиње да се мења)а то осећају ови невидљиви који су у њему па би да поробе док још могу по коју душу у овом хаосу; видимо да Будни почињу да пресликавају свој унутарњи свет Лепоте, тако да долази до спољног раздешавања и припрема се наш свет душе да се пренесе  видљиво, тако да они то осећају – и ово је сад Буђење Душа високо, велики духовни рад и успостављање новог доба – Златног Доба у Дану, тако да све будне душе треба одлучно да држе свој ослонац у себи и будну вертикалу да одрже и пренесу, уреде и уведу свој свет Светли и на јаву! Будно, Будно! Здраво Живо наш Бели Србине! Благослов велики у Творцу! 

НАПОМЕНА И РАЗЈАШЊЕЊЕ
Прожимају се и води борба између светла и таме – већ дуго, али сада се баш пресликава и борба и на видљиво ( света буђења и успаваности (незнања) смисао и  безсмисао, тако да су све душе племените на МидгардУ јако битне и велика подршка за Небеса у Буђењу!
Зато је све у хаосу, а све треба издржати и одржати сваки тренутак у будности и лепоти, ојачавати себе кроз себе и градити за све свет љубави!
Тако да та искрена светлост унутарње промене може да  додирне  сваку племениту и здраву душу, за даље, а то је много битно!
Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s